Hell’s Kitchen 2 – Alfred Lela refuzon të hajë darkën pasi gjen një qime në pjatë
18/10/2019 23:15

“Hell’s Kitchen Albania 2” është formati i cilësuar si një ndër më të suksesshmit në zhanërin “reality show”, në të gjithë botën. Një program që ndërthur pasionin dhe talentin për të gatuar, garën, tensionin, debatin, adernalinën e spektaklin. Gjithçka ndodh në kuzhinën e ferrit.

Hell’s Kitchen Albania – Sezoni 2, Episodi 6, 15 Nëntor 2019 – Reality Show
15/11 23:16
Hell’s Kitchen 2 – Vjonisi thyen rregullat. Ai përjashtohet nga Hell’s Kitchen
15/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Shef Renato i derdh pjatën në trup Meridianit. Si reagon ai?
15/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Konkurrentët vendosin recetat në kurriz të njëri-tjetrit me gjilpëra
15/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Shefi i qepet Rezartit. I hedh atij tre herë makaronat
15/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Kristina kap prej flokësh Marselën. Çfarë bën ajo?
15/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Shef Renato Sokolit: “Kë prek me dorë ti?!”
15/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Selmani dhe Meridiani futen në Hell’s Kitchen. Si do të ndahen skuadrat?
15/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Djemtë vrapojnë për të shpërndarë ushqimet e Baboon. Vajzat relaksohen në SPA
15/11 23:15
Hell’s Kitchen Albania – Sezoni 2, Episodi 5, 8 Nëntor 2019 – Reality Show
08/11 23:16
Hell’s Kitchen 2 – Çfarë është pajisja misterioze që fshihet pas copës së zezë?
08/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Vajzat marrin vlerësime nga shefi për punën e mirë që po bëjnë me salçiçet
08/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Fituesit argëtohen në Dajt ndërsa Kristina qan përsëri. Sokoli i fshin lotët
08/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Klienti misterioz kërkon pjatën vetëm nga duart e Marselës. Kush është ai?
08/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Arditi largohet nga Hell’s Kitchen. Ai kërkon të shtrëngojë dorën me shef Renaton
08/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Shef Renato demonstron i pari si punohet një salçiçe
08/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Sfida e salçiçeve/ Vajzat të shkurtat e të trashat, djemtë të hollat e të gjatat
08/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Shef Renato vë në lojë djemtë që s’po i punojnë siç duhet salçiçet e tyre
08/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Sfida e restorantit. Shefi i hedh salcën Vjonisit dhe Rezartit ushqimet e djegura
08/11 23:15
Hell’s Kitchen Albania – Sezoni 2, Episodi 4, 1 Nëntor 2019 – Reality Show
01/11 23:16