Gjurmë Shqiptare 5, nga Marin Mema, sonte, ora 20:10
02/03/2019 17:20
Hafizi që sfidoi xhonturqit, radikalët, Zogun e komunistët – Gjurmë Shqiptare
23/05 20:45
ISMAIL QEMALI, çfarë fshihet tek Vlorajt ?! Kush ishte i pari ? – Gjurmë Shqiptare
16/05 20:45
Grupet ekstreme greqizojnë Shqipërinë. Zbulohet projekti i nëndheshëm – Gjurmë Shqiptare
10/05 15:07
Grupe GREKE greqizojnë fshehtas SHQIPËRINË. Ja plani i fshehtë – Gjurmë Shqiptare
09/05 20:45
Si u shkatërrua dhe u zhduk pasuria e Shqiptarëve?! – Gjurmë Shqiptare
02/05 20:50
Plani greko-osman për zhdukjen e SHQIPES – Gjurmë Shqiptare
25/04 20:45
Qyteti mbretëror Ilir që na është fshehur – Gjurmë Shqiptare
18/04 22:15
Vendi i rrallë kur ruhet shqipja e vjetër – Gjurmë Shqiptare
11/04 20:45
Pasuria e madhe që nuk shfrytëzon Shqipëria… – Gjurmë Shqiptare
04/04 20:45
Historia e vërtetë e Marko Boçarit / Marko Botsaris, the true story – Gjurmë Shqiptare
21/03 20:45
Fshati ku qeveritarët kërkojnë thesarin e rrallë – Gjurmë Shqiptare
15/03 03:55
Hoxha i panjohur i Ismail Qemalit – Gjurmë Shqiptare
07/03 20:45
Superskandal, kush ishte kryeagjenti grek në Shqipëri? – Gjurmë Shqiptare
29/02 20:45
Zbulimi i madh që ndryshon historinë e shqiptarëve 2 – Gjurmë Shqiptare
22/02 20:45
Greku që u vra për Shqipërinë… Historia e tij – Gjurmë Shqiptare
15/02 20:45
Qyteza shqiptare ku nuk ka më shqiptarë. Si u zhdukën? – Gjurmë Shqiptare
08/02 20:45
Gënjeshtra shekullore e serbëve. Zbulojeni – Gjurmë Shqiptare
01/02 20:45
Shqiptarët e fundit të Mollës së Kuqe… Policia serbe ndalon Top Channel – Gjurmë Shqiptare
25/01 20:45
Fshatrat e panjohur shqiptare në zemër të Serbisë. Zyrtarisht nuk ekzistojnë – Gjurmë Shqiptare
18/01 20:45
Kujt i përket ky varr i lashtë në Shqipërine e sotme
14/01 19:21