Gabimet në plazh – Në Shtëpinë Tonë, 9 Korrik 2019, Pjesa 4
09/07/2019 13:02

Stina e verës është një ndër periudhat më të rrezikshme për lëkurën. Pavarsisht dëshirës së madhe për të pasur një trup me ngjyrë të bukur, ndodh që të bëjmë shumë gabime duke e dëmtuar lëkurën tonë, madje deri në fatalitet. Dermatologët bëjnë thirrje për mbrojtje, për vizita, kontrolle, për kujdes ndaj fytyrës dhe trupit. Mjekja dermatologe Monika Fida tregon për emisionin "Në shtëpinë tonë", se cilat janë gabimet që bëjmë gjatë plazhit dhe çfarë duhet të shmangim.