Futbollistët u rrahën në stadium. Lojtarët e Skënderbeut tregojnë incidentet në Fushë-Krujë
04/02/2019 17:32

“Kemi bërë vëzhgimet në fillim të sezonit dhe stadiumi “Redi Maloku” i Fushë Krujës plotëson kushtet minimale të zhvillimit të një ndeshjeje futbolli të Kategorisë Superiore”.