Ftesë në 5, Universiteti “Marin Barleti” sjell risi në sipërmarrje, 13 Shtator 2019, Pjesa 3
13/09/2019 19:54

Tema:Jemi në prag të vitit të ri akademik, dhe “Marin Barleti” këtë vit vjen me një risi mjaft interesante. Me atë të sipërmarrjes, që synon ti pajisë të rinjtë me aftësi konkurruese për tregun e punës..... Të ftuar:Prof. Dr. Suzana Guxholli -Zv.Rektore “Marin Barleti” për Kërkim dhe Inovacion Amir Esmaeilakhtar - Pedagog në departamentin e IT Sipërmarrës entuziast, mentor dhe trajner në konkurse startup-esh.

Skema për rihapjen e teatrit, Zamira Kita: Jemi gati!
05/06 18:24
Sherri i bujshëm për një palë të brendshme, Kri tregon ç’ndodhi realisht
05/06 18:23
“Je transvestit”, reagimi epik i Kri kur e ofenduan
05/06 18:23
U kritikuan nga Vipa, “Aventurierët”: Bëhuni gati për 2 bomba të tjera!
05/06 18:22
Lindi i “Aventurierëve” bëhet lëmsh, plasin të qeshurat në studio
05/06 18:22
Skema për rihapjen e teatrit, Zamira Kita: Jemi gati!
05/06 18:21
“Në mos e paçin burrë, ta kenë dashnor”, kush e hoqi vargun nga kënga?
05/06 18:21
Incidenti me parodistët e Vlorës: Ja çfarë ndryshuan nga kënga!
05/06 18:21
Sa janë paguar “Aventurierët”? Kri, Lindi dhe Tatani e thonë hapur
05/06 18:20
Ftesë në 5, Aventurierët siç nuk i njihni, a është ky fundi i rrugëtimit? 5 Qershor 2020, Pjesa 1
05/06 18:19
Ftesë në 5, Sfidohen “Aventurierët”, si i ka ndryshuar fama, 5 Qershor 2020, Pjesa 2
05/06 18:19
Ftesë në 5, “Skam çe dua pasurinë”, artistët e Korçës & Parodistët e Vlorës, 5 Qershor 2020, Pjesa 3
05/06 18:19
Ftesë në 5, Aida Llukaj, përfaqëson Shqipërinë në “Paris Fringe Festival”, 5 Qershor 2020, Pjesa 4
05/06 18:18
Ftesë në 5, Abuzimi i 15-vjeçares,kërkohet regjistër i veçantë për pedofilët,4 Qershor 2020, Pjesa 1
04/06 20:40
Ftesë në 5, Rastet e abuzimeve,çfarë s’funksionon sipas Reilës, Gresës&Lurës,4 Qershor 2020, Pjesa 2
04/06 20:39
Ftesë në 5, A je gati për një gotë raki me miqtë? Këtë verë #pishqip, 4 Qershor 2020, Pjesa 3
04/06 20:37
Ftesë në 5, Konjakito, kokteili me bazë pijen tradicionale shqiptare, 4 Qershor 2020, Pjesa 4
04/06 20:36
Soni Malaj në protestë, e shqetësuar ngre vetëm një pyetje
04/06 19:53
Armina Mevlani nga protesta: Përdhunues do kete gjithnjë, por …
04/06 19:50
“Ministrja të dalë këtu”, Reila Bozdos nuk i del inati me ata që e marrin rrogën kot!
04/06 19:33