Ftesë në 5, Stausi i ministres së Kulturës, 8 Nëntor 2018, Pjesa 3
09/11/2018 13:48

Tema: Diskutimet e forta që qarkullojnë në rrjete sociale për gjuhën e përdorur nga ministrja e Kulturës. Reagimet e shumë njerëzve, përfshirë këtu edhe shumë personazhe publikë. Te ftuar: Fatma Haxhialiu, Jonila Godole, Ervin Kurti

Ftesë në 5, Sherife dhe Besa Luta pas 20 vitesh, 17 Prill 2019, Pjesa 1
17/04 19:02
Ftesë në 5, Borshi kthehet kryeqendra e turizmit të vendit, për një fundjavë, 17 Prill 2019, Pjesa 2
17/04 19:02
Ftesë në 5, Borshi kthehet kryeqendra e turizmit të vendit, për një fundjavë, 17 Prill 2019, Pjesa 3
17/04 19:01
Fotografia që “tronditi” botën… Sherife Luta rrëfen si e risolli në jetë foshnjën që mbante në gji 20 vite më parë
17/04 18:15
Ftesë në 5, Amina Shena prezanton djalin 10 muajsh, ja kujt i ngjan më shumë, 16 Prill 2019, Pjesa 1
16/04 19:36
Ftesë në 5, Edona Llalloshi: Si ka ndryshuar jeta ime nga “simpatia” deri sot. 16 Prill 2019, Pjesa 2
16/04 19:36
Ftesë në 5, Ja “Parajsa e zonjave”, 16 Prill 2019, Pjesa 3
16/04 19:36
Ftesë në 5, Klajda Gjosha në muajin e 6-të të shtatëzënisë, 15 Prill 2019, Pjesa 1
15/04 20:09
Ftesë në 5, Si reagojnë lojtarët meshkuj kur ndeshja arbitrohet nga femrat, 15 Prill 2019, Pjesa 2
15/04 20:09
Ftesë në 5, Estela Ujka dhe e përditshmja e saj, 15 Prill 2019, Pjesa 3
15/04 20:08
Klajda Gjosha në muajin e gjashtë të shtatzënisë! Ja sa kilogramë ka shtuar gjithë këto muaj
15/04 19:17
Ftesë në 5, Bukuria natyrale sot, 12 Prill 2019, Pjesa 1
12/04 19:47
Ftesë në 5, Bukuria natyrale sot, 12 Prill 2019, Pjesa 2
12/04 19:47
Ftesë në 5, Historia e Sarës, vogëlushes që vuan nga paraliza cerebrale, 12 Prill 2019, Pjesa 3
12/04 19:47
Ftesë në 5, Erjona Rusi: Unë jam k**** po ti çfarë je, 11 Prill 2019, Pjesa 1
11/04 19:28
Ftesë në 5, Aktorët e “Salome” rrëfejnë emocionet, 11 Prill 2019, Pjesa 2
11/04 19:27
Ftesë në 5, “Salome” tragjedia që do të “trondisë” teatrin eksperimental, 11 Prill 2019, Pjesa 3
11/04 19:27
“Në veri kanë turp të flasin për seksin, grisen librat e edukatës seksuale”
11/04 18:39
Ftesë në 5, Njihuni me Abigail, vajzën e prezantueses Artenisa Ozaj, 10 Prill 2019, Pjesa 1
10/04 20:13
Ftesë në 5, Balloja e famshme vjeneze zbret për herë të dytë në Tiranë, 10 Prill 2019, Pjesa 2
10/04 20:13