Ftesë në 5, Fatma Haxhialiu zbulon dashurinë e rinisë, 5 Korrik 2019, Pjesa 1
05/07/2019 18:39

Tema: “25 personalitetet" e Fatma Haxhialiut, ende e dashuruar si adoleshente me Backstreet Boys. Te ftuar: Fatma Haxhialiu

Ftesë në 5, Çfarë i “shkundi” shqiptarët: Tërmeti apo portalet?, 23 Shtator 2019, Pjesa 1
23/09 20:44
Ftesë në 5, Çfarë i “shkundi” shqiptarët: Tërmeti apo portalet?, 23 Shtator 2019, Pjesa 2
23/09 20:44
Ftesë në 5, “Prano veten” nisma që bëri bashkë influencueset e Tiranës, 23 Shtator 2019, Pjesa 3
23/09 20:44
A është makina vend i sigurt gjatë tërmetit?! Ja ç’thotë sizmiologu shqiptar
23/09 19:05
U bë baba për herë të parë, këngëtari i njohur përlotet nga surpriza e së shoqes
20/09 18:16
Ftesë në 5, Një shtëpi ”çunash” si ajo e Julka Gramos, 20 Shtator 2019, Pjesa 1
20/09 18:14
Ftesë në 5, Njihuni me Miss Bjeshka 2019, që dëshiron të bëhet infermiere, 20 Shtator 2019, Pjesa 2
20/09 18:14
Ftesë në 5, Pier Noshi, baba për hërë të parë, 20 Shtator 2019, Pjesa 3
20/09 18:14
Julka Gramo i nxjerr “të palarat” të shoqit: Jo vetëm që u vonua, por kishte veshur…
20/09 17:49
Ashtu si nuk i kemi parë ndonjëherë… Kamela Islamaj dhe Eugent Bushpepaj në TKOB!
19/09 20:56
Emanuela Pepkola: Nuk mjaftohemi me ndjesën e Murrizit, ishte sa për sy e faqe!
19/09 20:54
Ftesë në 5, Murrizi e quajti ”pjeshkëz”, Erinda Ballanca i përgjigjet, 19 Shtator 2019, Pjesa 1
19/09 18:27
Ftesë në 5, Zana Çela, Eugent & Kamela 2 koncerte në Shëshin Skënderbej, 19 Shtator 2019, Pjesa 2
19/09 18:26
Ftesë në 5, “Krasitja e trurit”, jua tregon Lira Gjika, 19 Shtator 2019, Pjesa 3
19/09 18:26
Avokatja e Popullit reagon për herë të parë në një studio televizive pas deklaratës së Murrizit
19/09 18:04
Ftesë në 5, Alesia, Marçela, Anduena & Artenisa: Beqare apo e martuar?, 18 Shtator 2019, Pjesa 1
18/09 20:04
Ftesë në 5, Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë, 3000 studentë në 3 fakultete, 18 Shtator 2019, Pjesa 3
18/09 20:03
Ftesë në 5, Pije në klub nga të panjohur?! Flasin beqaret & të martuarat, 18 Shtator 2019, Pjesa 2
18/09 20:03
Alesia Bami: Martesën po e pres me krahë hapur, madje dua 2 fëmijë!
18/09 19:37
Eva Murati “e vetme” dhe e lumtur?!
17/09 20:02