Fshatrat e Shqipërisë/ Kanina, ballkoni i Vlorës – 3 Shkurt 2019
03/02/2019 18:00

Një reportazh mbi potencialin turistik dhe traditave që posedojnë disa nga fshatrat më të njohur të vendit tonë

Episodi i plotë: E Diell 16 qershor 2019, Entertainment Show
17/06 22:00
“Back to black” performancë nga Fjoralba Ponari “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06 20:47
“Gjira`s Style”- Couche Open Air Club, destinacioni i verës në Prishtinë “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06 20:44
Universiteti Europian i Tiranës- Gjëra të mëdha na presin “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06 20:41
“Adorions Palace”- Realizojmë ëndrra për dasmën tuaj perfekte “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06 20:27
“I Can’t Go On” performancë muzikore nga Robin Bengtsson “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06 18:00
Einxhel Shkira vë në sfidë Flor Binajn & Ledio Lakon në ngritje shtange “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06 18:00
Lali dhe Luli lënë pa fjalë tullacët, Flor Binajn & Ledio Lakon”E Diell”, 16 qershor 2019
16/06 18:00
“Këndi i së vërtetës”- Flor Binaj & Ledio Lako në “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06 18:00
“Sfida Idea”- Në garë për historinë më të suksesshme të biznesit “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06 18:00
“Anassa”- Trup perfekt për plazh me aparaturën “Accent Prime” “E Diell”, 9 qershor 2019
16/06 18:00
Ambasadori suedez në”Escape” sjell surprizë përfaqësuesin e Eurovision “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06 18:00
“Zenith Travel”- Harto udhëtimin tënd “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06 18:00
Pjata VIP- Speca të mbushur për Greta Koçin” “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06 18:00
Lali dhe Luli urojnë Greta Koçin të mos bëhet 17 vjeç “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06 18:00
Greta Koçi si asnjëherë, tregon të gjitha sekretet në “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06 18:00
Hera e parë… e moderatorëve të”E Diell”, 16 qershor 2019
16/06 17:59
Episodi i plotë: E Diell 9 qershor 2019, Entertainment Show
09/06 18:01
Fjoralba Ponari performancë “Arcade” nga Duncan Laurence “E Diell”, 9 qershor 2019
09/06 17:55
“Made in Albania”- “Ismail Qemali”, gjimnazi i kampionëve “E Diell”, 9 qershor 2019
09/06 17:55