Fiks Fare, vjehrra që punonte në vend të nuses, reagon Posta Shqiptare, 14 Janar 2020, Pjesa 1
14/01/2020 21:02

"Fiks fare" është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel. Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj. "Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske. "Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje. "Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare, Grupi Balfin ndryshon rrënjësisht jetën e familjes në Bulqizë, 17 Janar 2020, Pjesa 1
17/01 21:02
Fiks Fare, Tërmeti/ Përlotet babit: Fëmijët më flenë në çadër, 17 Janar 2020, Pjesa 2
17/01 21:01
Fiks Fare, Shkullaku: “Parlamenti është i tredhur!”, 17 Janar 2020, Pjesa 3
17/01 21:00
Fiks Fare/ Njësia Ndroq: Shpërndamë çadra se nuk është bërë vlerësimi i dëmeve
17/01 20:30
Fiks Fare/ Tregu i politikanëve, Metës i rritet çmimi, parashikoi tërmetin
17/01 20:30
Fiks Fare/ Shtatzanë në çadër: Nuk kam ku të shkoj pasi të dal nga materniteti
17/01 20:30
Fiks Fare/ Grupi Balfin ndryshon rrënjësisht jetën e familjes së varfët nga Bulqiza
17/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Shkullaku: “Parlamenti është i tredhur!”
17/01 20:30
Fiks Fare/ Ndroq/ Familjet e prekura nga tërmeti në çadër verore,asnjë shpërblim
17/01 20:30
Fiks Fare, Një vit “Rama ik”, sot Rama u bë “mik”, 16 Janar 2020, Pjesa 1
16/01 21:02
Fiks Fare, Lezhë/ Shefi i policisë pyjore me ndërtim pa leje, 16 Janar 2020, Pjesa 2
16/01 21:01
Fiks Fare, Preç Zogaj: Të armatosen gratë! 16 Janar 2020, Pjesa 3
16/01 21:00
Fiks Fare/ Drejtori i Zonave të Mbrojtur: Kërkuar rehabilitim, jo asfalt
16/01 20:30
Fiks Fare/ Një vit “Rama ik”, sot Rama u bë “mik”
16/01 20:30
Qytetari: “Shteti po ndërton rrugë me asfalt në zonë të mbrojtur, firma ka dalë nga projekti”
16/01 20:30
Fiks Fare/ Shefi Policisë Pyjore me lokal pa leje, dhunon gazetarët
16/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Preç Zogaj: Të armatosen gratë!
16/01 20:30
Fiks Fare, Kuizi i Bushatit: Teuta apo Agroni ka qenë mbret? 15 Janar 2020, Pjesa 3
15/01 20:54
Fiks Fare, Bulevari i ri ende pa përfunduar, hajdutët i janë “përvesh” punës, 15 Janar 2020, Pjesa 2
15/01 20:53
Fiks Fare, Mori 500 mije lekë për kempin, mjekja kërcënon Fiksin, 15 Janar 2020, Pjesa 1
15/01 20:50