Fiks Fare/ Të ngujuar dhe në mërgim, kërkojnë ndihmë nga Fiksi
08/11/2019 20:28

Historia e trishtë e familjes Prela, e cila për shkak të gjakmarrjes është larguar nga Shqipëria. Fiks Fare i rikthehet një nga temave më të dhimbshme në Shqipëri; gjakmarrjes! Një familje, prej 6 anëtarësh, ku pjesëtarja më e vogël është vetëm 1 vjeçe, jeton e ngujuar edhe në mërgim. Ata banojnë në një fshat, shumë larg qendrave të banuara, ndërkohë që jetesa e tyre është në kushte të vështira, për shkak se vetëm kryefamiljari punon vetëm disa ditë. Edhe pse i dënuar më tetë vite burg të cilat i ka kryer për krimin e bërë, sot familja jeton larg nga frika e gjakmarrjes. Jetën e përballojnë si të munden, por kryefamiljari i është drejtuar Fiksit për një kërkesë. Ai kërkon te rinovojë lejen e drejtimit për t'i siguruar jetesën familjes së tiij, por për mjekun e familjes në Malësi të Madhe ai nuk figuron në sistem.

Fiks Fare, Tërmeti i shkatërron, shteti i harron, 6 Dhjetor 2019, Pjesa 1
06/12 21:02
Fiks Fare, Shkatërrohet hotel Titaniku, nga 3 kate shkoi në 7 kate, 6 Dhjetor 2019, Pjesa 2
06/12 21:01
Fiks Fare, Maliqi: “Tërmeti nuk ra në parlament, se nuk bie rrufeja në h..”, 6 Dhjetor 2019, Pjesa 3
06/12 21:00
Fiks Fare/ Tre fshtatra të harruara nga shteti, pas termetit jetojnë në çadra
06/12 20:30
Fiks Fare/ Shefi Urbanistikës: U ndërtua mbi godinën e vjetër, do t’i çoj në prokurori
06/12 20:30
Fiks Fare/ Si u bë hoteli Titanik nga 3 në 7 kate, lejet abuzive
06/12 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Maliqi: “Tërmeti nuk ra në parlament, se nuk bie rrufeja në h..”
06/12 20:30
Fiks Fare/ IMT konstatoi shkeljet dhe nuk mori asnjë masë
06/12 20:30
Fiks Fare, Thumanë/ 3 familje në qiell të hapur,kanë frikë nga gjakmarrja, 5 Dhjetor 2019, Pjesa 1
05/12 21:02
Fiks Fare, Shkatërrohet pallati,denoncimi që në 2017 abuzimet me kolaudimin, 5 Dhjetor 2019, Pjesa 2
05/12 21:01
Fiks Fare, Analisti: Dëmet nuk i bëri tërmeti, por tërmutët! 5 Dhjetor 2019, Pjesa 3
05/12 21:00
Fiks Fare/ Thumanë/ Nuk strehohen dot në çadra, kanë frikë nga nga gjakmarrja
05/12 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Analisti: Dëmet nuk i bëri tërmeti, por tërmutët!
05/12 20:30
Fiks Fare/ Shkatërrohet pallati, Fiks Fare denoncoi dy vite më parë cilësinë e punimeve
05/12 20:30
Fiks Fare/ Shefi urbanistikës: Të mbajë përgjegjësi kolaudatori!
05/12 20:30
Fiks Fare, Ja si abuzohet me ndihmat e të prekurve nga tërmeti! 4 Dhjetor 2019, Pjesa 1
04/12 21:02
Fiks Fare, 20 familjë në qiell të hapur, ekspertët kundërshtojnë njëri tjetrin, 4 Dhjetor 2019, Pjesa 2
04/12 21:01
Fiks Fare, Rama kryebashkiakëve: Ulni shpenzimet, lëvizni me kuaj! 4 Dhjetor 2019, Pjesa 3
04/12 21:00
Fiks Fare/ Banorët flenë në çadra. Dy akte ekspertimi kundërshtojnë njëra tjetrën
04/12 20:30
Fiks Fare/ I mbijetuari tërmetit: Zoti bëri mrekulli, pas shkatërrimit të biznesit dhurova 5mln lekë
04/12 20:30