Fiks Fare, Skandali/ 6 mijë euro gjyqtarëve për të mbyllur çështjen, 9 Shtator 2019, Pjesa 2
09/09/2019 21:01
Fiks Fare, Dhuna në familje, njerku falenderon Fiksin “më shpëtuat fëmijët”, 22 Janar 2020, Pjesa 1
22/01 21:02
Fiks Fare, Prrenjas/ Fëmijët e kopështit shtetëror mësojnë në Medrese, 22 Janar 2020, Pjesa 2
22/01 21:01
Fiks Fare, Spahiu: “Basha s’ka lekë për tërmetin, ka 650 mijë euro për foto”, 22 Janar 2020, Pjesa 3
22/01 21:00
Fiks Fare/ Drejtoresha e shkollës: “Ambientet t’i gjejë bashkia”
22/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Spahiu: “Basha s’bleu 6 byrek për tërmetin, harxhoi 650 mijë € për një foto”
22/01 20:30
Fiks Fare/ Mësueset: “Nuk kemi kushte, medreseja ka rregulla fetare”
22/01 20:30
Fiks Fare/ Zv.Drejtori i Medresesë: “Jemi institucion fetar, nuk duhet të hyjnë femrat dhe vajzat”
22/01 20:30
Fiks Fare/ Dhuna ndaj 13 vjeçares, njerku: Fëmijët u sistemuan. Falënderoj Fiks Fare!
22/01 20:30
Fiks Fare, 100 vjetori i parlamentarizmit shqiptar, 21 Janar 2020, Pjesa 1
21/01 21:02
Fiks Fare, Edhe ullinjve u bëjnë magji, 21 Janar 2020, Pjesa 3
21/01 21:00
Fiks Fare, Merret në mbrojtje vajza e dhunuar. Daja dhe tezja kërkojnë ta strehojnë, 21 Janar 2020, Pjesa 2
21/01 20:56
Fiks Fare/ Monitorime/ Edhe ullinjve u bëjnë magji
21/01 20:48
Fiks Fare/ Pas denoncimit në Fiks Fare, institucionet marrin të miturën në mbrojtje
21/01 20:25
Fiks Fare/ 100 vjetori i parlamentarizmit shqiptar, ja si ka degraduar në vite
21/01 20:25
Fiks Fare/ 21 janari, shuhet shpresa për drejtësi
21/01 20:25
Nëna dhunë çnjerëzore ndaj vajzës: ” Unë ta dhashë shpirtin , unë do ta marr”
20/01 21:38
Dhuna në familje, e mitura kërcënon se do t’i japë fund jetës
20/01 21:35
Prokuroria justifikon dhunën, nëna e ka rrahur për ta mirëedukuar
20/01 21:35
A do e shisnin votën shqiptarët? Nëse po, me çfarë çmimi? – 20 Janar 2020, Pjesa 1
20/01 21:23
Nëna, dhunë “kafshërore” ndaj vajzës së mitur, përse nuk kishte larë enët – 20 Janar 2020, Pjesa 2
20/01 21:23