Fiks Fare/ Rrugët e brendshme të pallateve në zonën e Unazës së Re
08/02/2019 21:02

Rrugët e brendshme të pallateve në zonën e Unazës së Re janë në gjendje skandaloze, plot ujë dhe balte. Njësia Administrative: Janë bërë studimet së shpejti do ndërhyhet.