Fiks Fare/ QSUT: Ilaçi në mungesë , pacientët të blejnë tjetrin 150 mijë lekë
13/09/2019 20:30
Fiks Fare, Familja me 8 fëmijë mes mjerimit, vajza “luftë” me gangrenën, 18 Nëntor 2019, Pjesa 1
18/11 21:02
Fiks Fare, “Luftë” për shtëpinë dhe truallin e Vaçe Zelës, 18 Nëntor 2019, Pjesa 2
18/11 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Ngjela: Presidenti është i çmendur, 18 Nëntor 2019, Pjesa 3
18/11 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Ngjela: Presidenti është i çmendur
18/11 20:30
Fiks Fare/ Qytetari: Ish drejtori i Hipotekës mori 1 mln lekë ryshfet për të regjistruar pronën
18/11 20:30
Fiks Fare/ 21 vjet sorollatje për të regjistruar shtëpinë dhe pronën e Vaçe Zelës
18/11 20:30
Fiks Fare/ Pa shtëpi, me fëmijë të sëmurë, pa krevat,pa bukë…
18/11 20:30
Fiks Fare/ Kadastra dhe Prokuroria: Dokumentat janë false, dënuam kryeregjistruesin
18/11 20:30
Fiks Fare, E verbër, me nr e syzeve ”-16”, komisionet e lënë pa kemp, 15 Nëntor 2019, Pjesa 1
15/11 21:02
Fiks Fare, Kryeplak zgjidhet emigranti në Greqi, fshati: Nuk na pyetën, 15 Nëntor 2019, Pjesa 2
15/11 21:01
Fiks Fare, Meta: Kujt po i kërcet për fletoren e Dvoranit!, 15 Nëntor 2019, Pjesa 3
15/11 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Meta: Kujt po i kërcet për fletoren e Dvoranit!
15/11 20:30
Fiks Fare/ Administratori: Kryeplaku do lerë Greqinë për Gjorovenin
15/11 20:30
Fiks Fare/ I vetmuar, 71 vjeçari kërkon nuse nga Fiksi
15/11 20:30
Fiks Fare/ Banorët: Fshati nuk votoi, kryetarin e zgjodhi partia!
15/11 20:30
Fiks Fare, Basha: Korrupsioni bashkëudhëtari ynë, 14 Nëntor 2019, Pjesa 1
14/11 21:02
Fiks Fare, 5 vjet hetime për një aksident, prokuroria nuk gjen dot një zetor, 14 Nëntor 2019, Pjesa 2
14/11 21:01
Fiks Fare, Klevis Balliu: Këta do shkojnë në kokërr të burgut, 14 Nëntor 2019, Pjesa 3
14/11 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Klevis Balliu: Këta do shkojnë në kokërr të burgut
14/11 20:38
Fiks Fare/ Prokuroria: Nuk kemi zetor të kqyrim vendngjarjen
14/11 20:38