Fiks Fare/ Qeveria u ngriti pensionet, pensionistëve u ngrihet tensioni
17/09/2019 20:30
Fiks Fare, “Delet dhe dhitë e vendit tim”, 22 Tetor 2019, Pjesa 1
22/10 21:02
Fiks Fare, Lushnje/ Fëmijët me nevoja të veçanta pa mësues ndihmës, 22 Tetor 2019, Pjesa 2
22/10 21:01
Fiks Fare, Në Vlorë preferojnë të plazhojnë ende, 22 Tetor 2019, Pjesa 3
22/10 21:00
Fiks Fare/ Prindi: Djali nuk shkollohet, nuk ka mësues
22/10 20:30
Fiks Fare/ Në Vlorë preferojnë të plazhojnë ende
22/10 20:30
Fiks Fare/ Kinostudio Fiks Fare paraqet “Delet dhe dhitë e vendit tim”
22/10 20:30
Fiks Fare/ Dy muaj nga fillimi shkollës MAS: Po verifikojmë ende të dhënat
22/10 20:30
Fiks Fare, Çobani denoncon pronarët e hashashit, nuk e kishin paguar, 21 Tetor 2019, Pjesa 1
21/10 21:02
Fiks Fare, Të prekurit nga tërmeti, “pa bukë” në Kavalishencë, 21 Tetor 2019, Pjesa 2
21/10 21:01
Fiks Fare, Erisa Zykaj “zbulon” një shtet të ri, Shqipërinë e Veriut, 21 Tetor 2019, Pjesa 3
21/10 21:00
Fiks Fare/ Menyja e Kavalishencës; 3 biskota në mëngjes, fasule çdo drekë
21/10 20:30
Fiks Fare/ Erisa Zykaj “zbulon” një shtet të ri, Shqipërinë e Veriut
21/10 20:30
Fiks Fare/ Banorët e prekur nga tërmeti: Po vdesim urie te Kavalishenca
21/10 20:30
Fiks Fare/ Çobani denoncon pronarët e hashashit: Dua rrogën
21/10 20:30
Fiks Fare/ Kavalishenca lan duart: S’kemi guzhinë. Prefekti: Kur kishim ndihma u dhamë…
21/10 20:30
Fiks Fare, Bie lindshmëria në Shqipëri. Cili është shkaku? 18 Tetor 2019, Pjesa 1
18/10 21:02
Fiks Fare, E sëmura mendore endet rrugëve, institucionet “S’kemi vende”, 18 Tetor 2019, Pjesa 2
18/10 21:01
Fiks Fare, Deputetja Halilaj tregon projektligjin e “koporatës”, 18 Tetor 2019, Pjesa 3
18/10 21:00
Fiks Fare/ Qytetari: Djemtë e kanë nxjerrë nënën në rrugë, institucionet na sorollatin!
18/10 20:30
Fiks Fare/ Bie lindshmëria në Shqipëri. Cili është shkaku? Ndiqni Palomën
18/10 20:30