Fiks Fare/ Prokuroria e policia manipulojnë provat
14/11/2019 20:35

Prej gati 8 muajsh, Prokuroria e Fierit, po mban dosjen në sirtar. Nuk ka bërë akte ekspertimi, nuk ka bërë një eksperiment, për shkak se mjeti që dyshohet se është bërë aksidenti, është zhdukur. Gjithashtu, edhe policia nuk ka gjetur një mjet të ngjashëm për të bërë këtë eksperiment hetimor. Sipas denoncueses, provat në vendngjarje janë manipuluar.

Fiks Fare, Presindeti parashikoi tërmetin apokaliptik, askush nuk e dëgjoi, 10 Dhjetor 2019, Pjesa 1
10/12 21:02
Fiks Fare, Procedura fiktive për karburant, dieta dhe fatura hoteli, 10 Dhjetor 2019, Pjesa 2
10/12 21:01
Fiks Fare, 3 ish zyrtarëve u ndalohet hyrja në SHBA, kanë shumë para, 10 Dhjetor 2019, Pjesa 3
10/12 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ 3 ish zyrtarëve u ndalohet hyrja në SHBA, kanë shumë para
10/12 20:35
Fiks Fare/ Tendera fiktivë për të mos djegur fondin
10/12 20:34
Fiks Fare/ 4 dieta fiktive për çdo punonjës për të festuar Vitin e Ri
10/12 20:34
Fiks fare/ Shefja e financës: Fatura false hoteli për të mirën e punës
10/12 20:34
Fiks Fare/ Meta parashikoi tërmetin. Po ta kishim dëgjuar a do kishim më pak dëme? Ndiqni Palomën!
10/12 20:33
Fiks Fare/ Skandali në ISHPSHSH, shoferi i kryeinspektorit jep urdhër për naftë
10/12 20:33
Fiks Fare, Populli i voton, partitë e harrojnë, 9 Dhjetor 2019, Pjesa 1
09/12 21:02
Fiks Fare, Vdekja e kryekomisarit në Kavalishencën e Ministrisë së Brendshme,9 Dhjetor 2019, Pjesa 2
09/12 21:01
Fiks Fare, Arta Marku iu jep siguri prokurorëve për kryeprokurorin, 9 Dhjetor 2019, Pjesa 3
09/12 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Arta Marku iu jep siguri prokurorëve për kryeprokurorin
09/12 20:30
Fiks Fare/ Dokumentet e Shtëpisë së Pushimit: Godinë e rrezikshme që më 21 shtator
09/12 20:30
Fiks Fare/ Kavalishenca ku rrezikuan jetën 120 studentë dhe dhjetëra banorë
09/12 20:30
Fiks Fare/ Rama iu drejtohet investitorëve me fjalët e Kuranit: “Allahu do më shumë ata që janë të dobishëm”
09/12 20:30
Fiks Fare/ I madh e i vogël, ndihmuan të prekurit nga tërmeti. Po partitë shqiptare? Ndiqni Palomën!
09/12 20:30
Fiks Fare/ Procedurat burokratike, tenderi do mbyllej më 22 nëntor, u shty më 27 nëntor
09/12 20:30
Fiks Fare, Tërmeti i shkatërron, shteti i harron, 6 Dhjetor 2019, Pjesa 1
06/12 21:02
Fiks Fare, Shkatërrohet hotel Titaniku, nga 3 kate shkoi në 7 kate, 6 Dhjetor 2019, Pjesa 2
06/12 21:01