Fiks Fare/Prokurori: Pensionin e vjedhur do ta gëzoni pas vdekjes
10/09/2019 20:58
Fiks Fare, Kuçovë/ Varrezat mbi puset e naftës, 28 Shkurt 2020, Pjesa 1
28/02 21:07
Fiks Fare, Pacientëve me dializë u bie të fikët në trasportin publik, 28 Shkurt 2020, Pjesa 2
28/02 21:06
Fiks Fare, Meta: “Mundje do bëjmë më vonë, pa publik”, 28 Shkurt 2020, Pjesa 3
28/02 21:05
Fiks Fare/ Cërrik/ Pacientëve me dializë u bie të fikët në trasportin publik
28/02 20:48
Fiks Fare/ Monitorime/ Meta: “Mundje do bëjmë më vonë, pa publik”
28/02 20:45
Fiks Fare/ Kuçovë/ Varrezat mbi puset e naftës
28/02 20:38
Fiks Fare, Bën me shtëpi invalidin naftëtar, 27 Shkurt 2020, Pjesa 1
27/02 21:02
Fiks Fare, Devoll/ Kryebashkiaku mëson qytetaren si të përfitojë fonde, 27 Shkurt 2020, Pjesa 2
27/02 21:01
Fiks Fare, Rama i qan hallin mullixhiut, 27 Shkurt 2020, Pjesa 3
27/02 21:00
Fiks Fare/ Kryetari i bashkisë: “Tregoje një grumbull gurësh dhe do përfitoje fonde nga tërmeti”
27/02 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Rama i qan hallin mullixhiut
27/02 20:30
Fiks Fare, Berisha: “Rama po fut koronavirusin që të ndalë revolucionin! 26 Shkurt 2020, Pjesa 1
26/02 21:11
Fiks Fare, “Klonimi” i librave të mjekësisë, shkelet e drejta autorit, 26 Shkurt 2020, Pjesa 2
26/02 21:10
Fiks Fare, Të gjitha viruset digjen me një gotë raki, 26 Shkurt 2020, Pjesa 3
26/02 21:07
Fiks Fare/ Monitorime/ Të gjitha viruset digjen me një gotë raki
26/02 20:54
Fiks Fare/ “Klonimi” i librave të mjekësisë, e drejta autorit shkelet me këmbë
26/02 20:54
Fiks Fare/ Berisha: “Rama po fut koronavirusin që të ndalë revolucionin e 2 marsit!
26/02 20:49
Fiks Fare/ Lushnjarët e presin koronavirusin me faqore në dorë
26/02 20:49
Fiks Fare, Koronavirusi, a do qëndrojnë shqiptarët të pamposhtur? 25 Shkurt 2020, Pjesa 1
25/02 20:31
Fiks Fare/ Monitorime/ Po të jesh nga Vlora, s’të zë koronavirusi
25/02 20:25