Fiks Fare, Pjesa 3 – 29/10/2012
29/10/2012 00:00
Fiks Fare, 100 vjetori i parlamentarizmit shqiptar, 21 Janar 2020, Pjesa 1
21/01 21:02
Fiks Fare, Edhe ullinjve u bëjnë magji, 21 Janar 2020, Pjesa 3
21/01 21:00
Fiks Fare, Merret në mbrojtje vajza e dhunuar. Daja dhe tezja kërkojnë ta strehojnë, 21 Janar 2020, Pjesa 2
21/01 20:56
Fiks Fare/ Monitorime/ Edhe ullinjve u bëjnë magji
21/01 20:48
Fiks Fare/ Pas denoncimit në Fiks Fare, institucionet marrin të miturën në mbrojtje
21/01 20:25
Fiks Fare/ 100 vjetori i parlamentarizmit shqiptar, ja si ka degraduar në vite
21/01 20:25
Fiks Fare/ 21 janari, shuhet shpresa për drejtësi
21/01 20:25
Nëna dhunë çnjerëzore ndaj vajzës: ” Unë ta dhashë shpirtin , unë do ta marr”
20/01 21:38
Dhuna në familje, e mitura kërcënon se do t’i japë fund jetës
20/01 21:35
Prokuroria justifikon dhunën, nëna e ka rrahur për ta mirëedukuar
20/01 21:35
A do e shisnin votën shqiptarët? Nëse po, me çfarë çmimi? – 20 Janar 2020, Pjesa 1
20/01 21:23
Nëna, dhunë “kafshërore” ndaj vajzës së mitur, përse nuk kishte larë enët – 20 Janar 2020, Pjesa 2
20/01 21:23
Monitorime/ Vangjeli shkruan 14 fjalime për një seancë parlamentare – 20 Janar 2020, Pjesa 3
20/01 21:23
A do e shisnin votën shqiptarët? Nëse po, me çfarë çmimi?
20/01 20:35
Fiks Fare, Grupi Balfin ndryshon rrënjësisht jetën e familjes në Bulqizë, 17 Janar 2020, Pjesa 1
17/01 21:02
Fiks Fare, Tërmeti/ Përlotet babit: Fëmijët më flenë në çadër, 17 Janar 2020, Pjesa 2
17/01 21:01
Fiks Fare, Shkullaku: “Parlamenti është i tredhur!”, 17 Janar 2020, Pjesa 3
17/01 21:00
Fiks Fare/ Njësia Ndroq: Shpërndamë çadra se nuk është bërë vlerësimi i dëmeve
17/01 20:30
Fiks Fare/ Tregu i politikanëve, Metës i rritet çmimi, parashikoi tërmetin
17/01 20:30
Fiks Fare/ Shtatzanë në çadër: Nuk kam ku të shkoj pasi të dal nga materniteti
17/01 20:30