Fiks Fare, Mori 500 mije lekë për kempin, mjekja kërcënon Fiksin, 15 Janar 2020, Pjesa 1
15/01/2020 20:50

“Fiks Fare” ka faktuar në 28 maj të 2015 se si funksiononte skema e marrjes së parave nën dorë nga mjekët e komisionit mjekësor të spitalit psikiatrik të Vlorës, të cilët pasi morën pagesën prej 50 mijë lekësh të reja firmosën fletëdrejtimin për në KMCAP . Por mjekja që merr paratë përpara kameras së Fiks fare mohon të ketë marrë para, deklaron se video ka ndërhyrje dhe kërkon të fshihet materiali filmik i publikuar. Pesë vjet më parë Fiks Fare solli historinë e një banori nga fshati Gusmar i Gjirokastrës që endej rrugëve të spitaleve për të kërkuar kujdestarinë e vëllai të tij me prapambetje mendore. Gjatë ecejakeve nëpër zyra e spitale pacienti bashkë me të vëllain instruktohen nga infermierët e komisionit të atëhershëm mjekësor psikiatrik të Vlorës, sesi duhet të bëjnë pagesën prej 50 mijë lekësh të reja për mjekët e komisionit. Në takimin e fundit me doktoreshën e komisionit,znj Diana BrahimMuço, ajo nuk pranon që të ulë pagesën prej 50 mijë lekësh,duke u justifikuar me faktin se ka bërë një tolerim , pasi sipas saj, pacientit nuk i takon të përfitojë kujdestarinë. Në këto kushte,vëllai i pacientit në korridorin e spitalit nxjerr 50 mijë lekë të reja, i numëron plot dy herë në prani të doktoreshës BrahimMuço dhe ia jep në dorë. Më pas një sekretare i sjell dokumentin e firmosur edhe nga drejtori, duke mbaruar punë në komisionin mjekësor të shëndetit mendor të Vlorës me 50 mijë lekë. Ndiqni kroniket e transmetuar ne Fiks Fare pesë vjet më parë.

Fiks Fare, Berisha: “Rama po fut koronavirusin që të ndalë revolucionin! 26 Shkurt 2020, Pjesa 1
26/02 21:11
Fiks Fare, “Klonimi” i librave të mjekësisë, shkelet e drejta autorit, 26 Shkurt 2020, Pjesa 2
26/02 21:10
Fiks Fare, Të gjitha viruset digjen me një gotë raki, 26 Shkurt 2020, Pjesa 3
26/02 21:07
Fiks Fare/ Monitorime/ Të gjitha viruset digjen me një gotë raki
26/02 20:54
Fiks Fare/ “Klonimi” i librave të mjekësisë, e drejta autorit shkelet me këmbë
26/02 20:54
Fiks Fare/ Berisha: “Rama po fut koronavirusin që të ndalë revolucionin e 2 marsit!
26/02 20:49
Fiks Fare/ Lushnjarët e presin koronavirusin me faqore në dorë
26/02 20:49
Fiks Fare, Koronavirusi, a do qëndrojnë shqiptarët të pamposhtur? 25 Shkurt 2020, Pjesa 1
25/02 20:31
Fiks Fare/ Monitorime/ Po të jesh nga Vlora, s’të zë koronavirusi
25/02 20:25
Fiks Fare/ Kisha e nxorri në rrugë, Fiks Fare dhe EKB strehojnë të moshuarën
25/02 20:25
Fiks Fare/ Fermerët ‘maratonomakë’ për të fituar subvencione
25/02 20:25
Fiks Fare/ Alban Zusi: Skema e re çorientim për fermerin
25/02 20:24
Fiks Fare/ Koronavirusi në derë, a do qëndrojnë shqiptarët të pamposhtur?
25/02 20:23
Fiks Fare, Mjeku bimor gjen vaksinën e koronavirusit, 24 Shkurt 2020, Pjesa 1
24/02 21:07
Fiks Fare, Në Kosovë lopa subvencionohet më shumë se fermeri shqiptar, 24 Shkurt 2020, Pjesa 2
24/02 21:07
Fiks Fare, 500 mijë gramshiotë punojnë në Mongoli, 24 Shkurt 2020, Pjesa 3
24/02 21:06
Fiks Fare/ Mjeku bimor gjen vaksinën e koronavirusit: “Sekreti është tek përzierja e bimëve”
24/02 20:52
Fiks Fare/ Kryetari i Sindikatës së Fermerëve: Skema e re e subvencioneve, fermerët në kolaps!
24/02 20:51
Fiks Fare/ Lopa në Kosovë merr subvencion më shumë se fermeri në Shqipëri
24/02 20:49
Fiks Fare/ Monitorime/ 500 mijë gramshiotë punojnë në Mongoli
24/02 20:48