Fiks Fare/ Monitorime/ Rama: Po pe Tiranën, i ke parë të gjitha…
12/02/2020 20:30

Rama në 100 vjetorin e Tiranës shprehet se pasi ke qenë në Tiranë , s'ka kontinent tjetër që ta mbush syrin.

Fiks Fare, Mbledh bidona në kohë virusi t’u sigurojë bukën tre fëmijëve, 8 Prill 2020, Pjesa 1
08/04 21:02
Fiks Fare, Pensionistët kërkojnë të paguajnë faturat, bashkia injoron, 8 Prill 2020, Pjesa 2
08/04 21:01
Fiks Fare, Spikeria “Meta iu kërkon shkodranëve të rrinë në Shqipëri”, 8 Prill 2020, Pjesa 3
08/04 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Spikeria “Meta iu kërkon shkodranëve të rrinë në Shqipëri”
08/04 20:34
Fiks Fare/ Durrës/ Pensionistët kërkojnë të paguajnë faturat, bashkia injoron urdhrin e qeverisë
08/04 20:32
Fiks Fare/ Kërkesa e veçantë e 85-vjeçares së karantinuar “S’kam si të derdh plehrat”
08/04 20:31
Fiks Fare/ Nëna e dhunuar jeton me 3 fëmijët në skamje “Mbledh bidona mes virusit t’u siguroj bukën”
08/04 20:30
Fiks Fare, 7 prilli sot. Ta kujtojmë apo ta harrojmë? 7 Prill 2020, Pjesa 1
07/04 21:38
Fiks Fare, Kavajë/ I bllokojnë patentën dhe lejen e qarkullimit, Fiksi zgjidh problemin, 7 Prill 2020, Pjesa 2
07/04 21:06
Fiks Fare, Fevziu: Shëndeti i Xhonson është përkeqësuar padashje, 7 Prill 2020, Pjesa 3
07/04 21:06
Fiks Fare/ 7 Prill/ Cilët janë heronj sot, Mujo Ulqinaku apo 30 mjekët që shkuan në Itali?
07/04 20:41
Fiks Fare/ U harruan nga shteti, Fiks Fare dhe disa juristë ndihmojnë familjet në nevojë
07/04 20:40
Fiks Fare/ Kavajë/ I bllokojnë patentën dhe lejen e qarkullimit, Fiksi zgjidh problemin
07/04 20:40
Fiks Fare/ Monitorime/ Fevziu: Shëndeti i Xhonson është përkeqësuar padashje
07/04 20:39
Fiks Fare, Covid 19 i ndau, Fiksi bashkon familjen, 6 Prill 2020, Pjesa 1
06/04 21:09
Fiks Fare, Doktoresha & burri i saj polic nuk u karantinuan pas udhëtimit, 6 Prill 2020, Pjesa 2
06/04 21:09
Fiks Fare, Doktoresh Monika nuk ka frikë nga korona, se i pret thonjtë, 6 Prill 2020, Pjesa 3
06/04 21:08
Fiks Fare/ Librazhdi asnjë rast me Covid 19, kandari prej guri mbron banorët
06/04 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Doktoresh Monika nuk ka frikë nga korona, se i pret thonjtë
06/04 20:30
Fiks Fare/ Covid 19 i ndau, Fiksi bashkon fëmijët me familjen
06/04 20:30