Fiks Fare/ Monitorime/ Infektohet nga dashnorja me Covid 19, gruaja nuk di gjë!
26/03/2020 20:30

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare, Karantina/ Sa u është rritur dashuria shqiptarëve? 3 Prill 2020, Pjesa 1
03/04 21:02
Fiks Fare, Shkolla private kërkon pagesë për periudhën që s’është bërë mësim, 3 Prill 2020, Pjesa 2
03/04 21:01
Fiks Fare, Presidenti Meta e mban me dorë, 3 Prill 2020, Pjesa 3
03/04 21:00
Fiks Fare/ Shkolla: “Paguani transportin dhe ushqimin për ditët që fëmijët s’kanë ardhur në shkollë”
03/04 20:30
Fiks Fare/ Policia nuk u jep autorizim, fëmijët 5 dhe 9 vjeç mbeten tek gjyshja larg prindërve
03/04 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Presidenti Meta e mban me dorë
03/04 20:30
Fiks Fare/ Karantina/ Sa u është rritur dashuria shqiptarëve?
03/04 20:30
Fiks Fare, Kuptimi i fjalës ‘patriot’ në karantinë, 2 Prill 2020, Pjesa 1
02/04 20:51
Fiks Fare, Korona/ Tonelata me prodhime bujqësore përfundoj në kanale, 2 Prill 2020, Pjesa 2
02/04 20:51
Fiks Fare, Fevziu nervozohet me ministrin, po s’ka shkopin, 2 Prill 2020, Pjesa 3
02/04 20:50
Fiks Fare/ Monitorime/ Fevziu nervozohet me ministrin, po s’ka shkopin
02/04 20:46
Fiks Fare/ Korona/ Tonelata me prodhime bujqësore përfundoj në kanale
02/04 20:45
Fiks Fare/ Korona/ Greqia, 1200 euro gjobë emigrantëve që thyen 3 mujorëshin
02/04 20:45
Fiks Fare/ Kuptimi i fjalës ‘patriot’ në karantinë
02/04 20:44
Fiks Fare/ Nuk merrte dot leje për të hequr dhëmballën, KSU ofron zgjidhje
02/04 20:44
Fiks Fare, Lajmet e 1 Prillit, 1 Prill 2020, Pjesa 1
01/04 21:02
Fiks Fare, Rrezikon të mos bëjë dializën, shkak bllokimi i lëvizjes, 1 Prill 2020, Pjesa 2
01/04 21:01
Fiks Fare, Astrologia: Virusi erdhi dhe do iki sipas qefit të vet, 1 Prill 2020, Pjesa 3
01/04 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Astrologia: Virusi erdhi dhe do iki sipas qefit të vet
01/04 20:30
Fiks Fare/ Korona bashkon pozitën me opozitën
01/04 20:30