Fiks Fare/ Monitorime/ Basha nuk njeh ministrat
13/02/2020 20:30

Basha shprehet se i njeh si fytyra ministrat aktual, por nuk ua di emrat.

Fiks Fare, Presidenti i ka gati tanket kundër qeverisë, 18 Shkurt 2020, Pjesa 1
18/02 21:02
Fiks Fare, Qendra Don Bosko nxjerr në rrugë familjet invalide, 18 Shkurt 2020, Pjesa 2
18/02 21:01
Fiks Fare, Sazan Guri: Po iku ujku vijnë mongolët, 18 Shkurt 2020, Pjesa 3
18/02 21:00
Fiks Fare/ Banorët nxirren jashtë, e moshuara mbron banesën me sëpatë
18/02 20:30
Fiks Fare/ Don Bosko shemb objektet natën, IMT gjobë 500 mijë lekë
18/02 20:30
Fiks Fare/ Si i përvetësoi qendra Don Bosko 300 m2 truall dhe 58 m2 ndërtesë
18/02 20:30
Fiks Fare/ Don Bosko legalizon objektin pa asnjë dokument pronësie
18/02 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Sazan Guri: Po iku ujku vijnë mongolët
18/02 20:30
Fiks Fare/ Meta nuk largohet, gati tanket për “luftën” me qeverinë
18/02 20:30
Fiks Fare, Drejtori i sigurimeve 900 mijë lekë ryshfet, 17 Shkurt 2020, Pjesa 1
17/02 22:16
Fiks Fare, Drejtori i merr 70-vjeçarit 900 mijë lekë ryshfet për pensionin! 17 Shkurt 2020, Pjesa 2
17/02 22:14
Fiks Fare, Në lagjen e Kadillit gjeli ulërin me sabah, 17 Shkurt 2020, Pjesa 3
17/02 21:30
Fiks Fare/ Drejtori i sigurimeve Krujë: “300 mijë lekë për pensionin maksimal”
17/02 21:07
Drejtori i sigurimeve: “600 mijë lekë që të mos ankimoj vendimin e pensionit”
17/02 20:48
Fiks Fare/ Gjyqtarja: “Faji im që nuk të rëzova në gjyq”
17/02 20:48
Fiks Fare/ Monitorime/ Në lagjen e Kadillit gjeli ulërin me sabah
17/02 20:48
Fiks Fare, Shqiptarët duan më shumë partinë se gruan, 14 Shkurt 2020, Pjesa 1
14/02 21:02
Fiks Fare, Tërmeti u prish shkollën, nxënësit mësojnë në lokal, 14 Shkurt 2020, Pjesa 2
14/02 21:01
Fiks Fare, Rama: Më sillni Markun, Lala nuk fiket! 14 Shkurt 2020, Pjesa 3
14/02 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Rama: Më sillni Markun, Lala nuk fiket!
14/02 20:30