Fiks Fare, Meta: Shyqyr që ka ikur Kryemadhi nga parlamenti, 11 Tetor 2019, Pjesa 3
11/10/2019 21:00
Fiks Fare, 2 mars 2020, “Besëlidhja e Presidentit Meta”, 19 Shkurt 2020, Pjesa 1
19/02 21:02
Fiks Fare, Naftëtarët 5 muaj pa rroga. Ligji u jep pensionin, Albpetroli jo,19 Shkurt 2020, Pjesa 2
19/02 21:01
Fiks Fare, Gazetarja: “Kurti kryeministër i gruas së tij”, 19 Shkurt 2020, Pjesa 3
19/02 21:00
Fiks Fare/ Besëlidhja e 2 marsit 2020, Presidenti, Skënderbeu i dytë
19/02 20:33
Fiks Fare/ Prag ‘lufte’ midis Metës dhe Ramës, kë do ndjekin shqiptarët?
19/02 20:31
Fiks Fare/ 5 muaj pa marrë rrogat, naftëtarët në protestë
19/02 20:31
Fiks Fare/ Albetroli nuk zbaton ligjin për pensionet, kërkon VKM tjetër
19/02 20:31
Fiks Fare/ Monitorime/ Gazetarja: “Kurti kryeministër i gruas së tij”
19/02 20:30
Fiks Fare, Presidenti i ka gati tanket kundër qeverisë, 18 Shkurt 2020, Pjesa 1
18/02 21:02
Fiks Fare, Qendra Don Bosko nxjerr në rrugë familjet invalide, 18 Shkurt 2020, Pjesa 2
18/02 21:01
Fiks Fare, Sazan Guri: Po iku ujku vijnë mongolët, 18 Shkurt 2020, Pjesa 3
18/02 21:00
Fiks Fare/ Banorët nxirren jashtë, e moshuara mbron banesën me sëpatë
18/02 20:30
Fiks Fare/ Don Bosko shemb objektet natën, IMT gjobë 500 mijë lekë
18/02 20:30
Fiks Fare/ Si i përvetësoi qendra Don Bosko 300 m2 truall dhe 58 m2 ndërtesë
18/02 20:30
Fiks Fare/ Don Bosko legalizon objektin pa asnjë dokument pronësie
18/02 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Sazan Guri: Po iku ujku vijnë mongolët
18/02 20:30
Fiks Fare/ Meta nuk largohet, gati tanket për “luftën” me qeverinë
18/02 20:30
Fiks Fare, Drejtori i sigurimeve 900 mijë lekë ryshfet, 17 Shkurt 2020, Pjesa 1
17/02 22:16
Fiks Fare, Drejtori i merr 70-vjeçarit 900 mijë lekë ryshfet për pensionin! 17 Shkurt 2020, Pjesa 2
17/02 22:14
Fiks Fare, Në lagjen e Kadillit gjeli ulërin me sabah, 17 Shkurt 2020, Pjesa 3
17/02 21:30