Fiks Fare, Meta i bëri “topin” zgjedhjeve në 13 tetor, 15 Tetor 2019, Pjesa 3
15/10/2019 21:00
Fiks Fare, Maji muaji Shëndetit Mendor. Politikanët t’i nënshtrohen testimit, 28 Maj 2020, Pjesa 1
28/05 21:02
Fiks Fare, 1500 naftëtarë rrezikojnë pensionin. Ligji ua jep, Albpetroli jo, 28 Maj 2020, Pjesa 2
28/05 21:01
Fiks Fare, Manjani: Ambasdorët hanë e dhje… njësoj si ne, 28 Maj 2020, Pjesa 3
28/05 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Manjani: Ambasadorët hanë e dhje… njësoj si ne
28/05 20:30
Fiks Fare/ Maji muaji Shëndetit Mendor. Politikanët t’i nënshtrohen testimit
28/05 20:30
Fiks Fare/1500 naftëtarë rrezikojnë pensionin, Albpetroli”Do i pajisim me vërtetimin brenda afateve”
28/05 20:30
Fiks Fare, A do ja hajë Kryemadhi veshin Ramës veshin? 27 Maj 2020, Pjesa 1
27/05 21:02
Fiks Fare, I vdekur prej dy vitesh, por në gjendjen civile figuron i gjallë, 27 Maj 2020, Pjesa 2
27/05 21:01
Fiks Fare, Ngjela: Noc Rroku nuk e rikthen vetingun! 27 Maj 2020, Pjesa 3
27/05 21:00
Fiks Fare/ Cërrik/ Nëna me 3 fëmijët jetojnë poshtë strehës me llamarina
27/05 20:30
Fiks Fare/ A do ja hajë Kryemadhi veshin Ramës veshin?
27/05 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Ngjela: Noc Rroku nuk e rikthen vetingun!
27/05 20:30
Fiks Fare/ I vdekur prej dy vitesh, por në gjendjen civile figuron i gjallë
27/05 20:30
Fiks Fare, Me 20 burra Meta shpërndanë parlamentin! 26 Maj 2020, Pjesa 1
26/05 21:02
Fiks Fare, Tjetërsimi pronave, dëshmitari blihet me lekë, 26 Maj 2020, Pjesa 2
26/05 21:01
Fiks Fare, Andi Bushati tregon si bëhet mullari, 26 Maj 2020, Pjesa 3
26/05 21:00
Fiks Fare/ Me 20 burra Meta shpërndanë parlamentin!
26/05 20:30
Fiks Fare/ Si fitohen pronat? 20 mijë lekë dëshmitarit dhe eksperti bën matjet e tokës nga… zyra!
26/05 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Andi Bushati tregon si bëhet mullari
26/05 20:30
Fiks Fare, Kushtetuta e vendit si prostitutë Amsterdami, 25 Maj 2020, Pjesa 1
25/05 21:02