Fiks Fare/ Lushnjarët e presin koronavirusin me faqore në dorë
26/02/2020 20:49

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare, Reagon USSH, gjykim disiplinor për dentistin ‘kasap’, 29 Tetor 2020, Pjesa 1
29/10 21:02
Fiks Fare, Ministri “shpërblehet” nga qeveria me tender 5 milion euro, 29 Tetor 2020, Pjesa 2
29/10 21:01
Fiks Fare, Brisida Shehaj: Shqiptarët i varfëroi ‘tralala-ja’, 29 Tetor 2020, Pjesa 3
29/10 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Brisida Shehaj: Shqiptarët i varfëroi ‘tralala-ja’
29/10 20:30
Fiks Fare/ Reagon USSH, gjykim disiplinor për stomatologun ‘kasap’
29/10 20:30
Fiks Fare/ Ministri “shpërblehet” nga qeveria me tender 5 milion euro
29/10 20:30
Fiks Fare, Kryemadhi kundra maskave, ndërkohë bota drejt izolimit, 28 Tetor 2020, Pjesa 1
28/10 21:02
Fiks Fare, Shkojnë të heqin dhëmballë, dentisti “u shkul” nofullën, 28 Tetor 2020, Pjesa 2
28/10 21:01
Fiks Fare, Rama në Siri si Van Dami dhe Chuck Norris, 28 Tetor 2020, Pjesa 3
28/10 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Rama në Siri si Van Dami dhe Chuck Norris
28/10 20:30
Fiks Fare/ Shkojnë të heqin dhëmballë, dentisti “u shkul” nofullën
28/10 20:30
Fiks Fare/ Kryemadhi kundra maskave, ndërkohë bota drejt izolimit
28/10 20:30
Fiks Fare, Kur mëson matematikën tek SHQUP-i, 27 Tetor 2020, Pjesa 1
27/10 21:02
Fiks Fare, Mjekët nuk e vaksinuan, fëmija sot me shenja poliomeliti, 27 Tetor 2020,Pjesa 2
27/10 21:01
Fiks Fare, Murrizi as qent e lagjes nuk i ka pasur në PPSH, 27 Tetor 2020, Pjesa 3
27/10 21:00
Fiks Fare/ Mjekët nuk e vaksinuan, fëmija sot me shenja poliomeliti
27/10 20:30
Fiks Fare/ Kur mëson matematikën tek SHQUP-i
27/10 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Murrizi as qent e lagjes nuk i ka pasur në PPSH
27/10 20:30
Fiks Fare, Kush prek votën t’i pritet dora, po për parat e popullit? 26 Tetor 2020, Pjesa 1
26/10 21:02
Fiks Fare, Skandal/ Shefi i Rendit të Gjirokastrës vjedh naftën me bidonë, 26 Tetor 2020, Pjesa 2
26/10 21:01