Fiks Fare/ Ku ndryshon Besëlidhja e Metës nga ajo e Lezhës?
20/02/2020 20:30

"Fiks fare" është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel. Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj. "Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske. "Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje. "Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare, BE hap dyert për Shqipërinë, kufinjtë të mbyllur, 27 Mars 2020, Pjesa 1
27/03 21:02
Fiks Fare, Klodian Allajbeu: Virusi si flakë, por jeta do vazhdojë, 27 Mars 2020, Pjesa 3
27/03 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Klodian Allajbeu: Virusi si flakë, por jeta do vazhdojë
27/03 20:30
Fiks Fare/ Karantina/ Pensionistët e vetmuar në nevojë, nuk ka kush t’u bëj pazaret
27/03 20:30
Fiks Fare/ Europa hapi dyert, por janë mbyllur kufijtë. Si do shkojmë andej?
27/03 20:30
Fiks Fare/ Djali: “Më ndihmoni për nënën e paralizuar, nuk kam as bukë për t’i dhënë”
27/03 20:30
Fiks Fare/ I burgosuri në Korçë: Kemi shenja të virusit, askush nuk interesohet për ne
27/03 20:30
Fiks Fare, Strehohet i paralizuari i braktisur falë Fiks Fare, 26 Mars 2020, Pjesa 1
26/03 21:02
Fiks Fare, Pensionistët pa pension, nuk shkojnë dot në bankë prej karantinës, 26 Mars 2020, Pjesa 2
26/03 21:01
Fiks Fare, Infektohet nga dashnorja me Covid 19, gruaja nuk di gjë! 26 Mars 2020, Pjesa 3
26/03 21:00
Fiks Fare/ Fiks Fare dhe Bashkia Kamëz strehojnë të paralizuarin e braktisur
26/03 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Infektohet nga dashnorja me Covid 19, gruaja nuk di gjë!
26/03 20:30
Fiks Fare/ Pensionistët pa pension, nuk shkojnë dot në bankë prej karantinës
26/03 20:30
Fiks Fare/ Koronavirusi/ Rrugët mbushen me maska dhe doreza, tani më shumë se kurrë duhet higjenë
26/03 20:30
Fiks Fare, Politikanët lanë politikën, japin këshilla mjeksore, 25 Mars 2020, Pjesa 1
25/03 21:02
Fiks Fare, Kamëz/ Skandal me të paralizuarin, braktiset nga gruaja dhe djali, 25 Mars 2020, Pjesa 2
25/03 21:01
Fiks Fare, Koronavirusi i imponon botës përshëndetjen indiane, 25 Mars 2020, Pjesa 3
25/03 21:00
Fiks Fare/ Ka shpresë…
25/03 20:30
Fiks Fare/ Kamëz/ Skandal me të paralizuarin, braktiset nga gruaja dhe djali në rrugë
25/03 20:30
Fiks Fare/ Të moshuarës nuk i heqin kateterin, s’ka specialist. Fiksi zgjidh problemin
25/03 20:30