Fiks Fare/ Kryetari i Sindikatës së Fermerëve: Skema e re e subvencioneve, fermerët në kolaps!
24/02/2020 20:51
Fiks Fare, A do ja hajë Kryemadhi veshin Ramës veshin? 27 Maj 2020, Pjesa 1
27/05 21:02
Fiks Fare, I vdekur prej dy vitesh, por në gjendjen civile figuron i gjallë, 27 Maj 2020, Pjesa 2
27/05 21:01
Fiks Fare, Ngjela: Noc Rroku nuk e rikthen vetingun! 27 Maj 2020, Pjesa 3
27/05 21:00
Fiks Fare/ Cërrik/ Nëna me 3 fëmijët jetojnë poshtë strehës me llamarina
27/05 20:30
Fiks Fare/ A do ja hajë Kryemadhi veshin Ramës veshin?
27/05 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Ngjela: Noc Rroku nuk e rikthen vetingun!
27/05 20:30
Fiks Fare/ I vdekur prej dy vitesh, por në gjendjen civile figuron i gjallë
27/05 20:30
Fiks Fare, Me 20 burra Meta shpërndanë parlamentin! 26 Maj 2020, Pjesa 1
26/05 21:02
Fiks Fare, Tjetërsimi pronave, dëshmitari blihet me lekë, 26 Maj 2020, Pjesa 2
26/05 21:01
Fiks Fare, Andi Bushati tregon si bëhet mullari, 26 Maj 2020, Pjesa 3
26/05 21:00
Fiks Fare/ Me 20 burra Meta shpërndanë parlamentin!
26/05 20:30
Fiks Fare/ Si fitohen pronat? 20 mijë lekë dëshmitarit dhe eksperti bën matjet e tokës nga… zyra!
26/05 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Andi Bushati tregon si bëhet mullari
26/05 20:30
Fiks Fare, Kushtetuta e vendit si prostitutë Amsterdami, 25 Maj 2020, Pjesa 1
25/05 21:02
Fiks Fare, Polici shkaktoi aksident të frikshëm ,zvarriten hetimet , 25 Maj 2020, Pjesa 2
25/05 21:01
Fiks Fare, Erion Kristo e njeh Covidin si surrat, 25 Maj 2020, Pjesa 3
25/05 21:00
Fiks Fare/ Kushtetuta e vendit si prostitutë Amsterdami
25/05 20:29
Fiks Fare/ Aksidenti i frikshëm në ish-Bllok u shkaktua nga një polic, zvarriten hetimet
25/05 20:29
Fiks Fare/ Monitorime/ Erion Kristo e njeh Covidin si surrat
25/05 20:29
Fiks Fare, Kalin ia zë korenti, ndërhyn Fiksi i blejnë një të ri, 22 Maj 2020, Pjesa 1
22/05 21:02