Fiks Fare/ Kisha e nxorri në rrugë, Fiks Fare dhe EKB strehojnë të moshuarën
25/02/2020 20:25

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare, 7 prilli sot. Ta kujtojmë apo ta harrojmë? 7 Prill 2020, Pjesa 1
07/04 21:38
Fiks Fare, Kavajë/ I bllokojnë patentën dhe lejen e qarkullimit, Fiksi zgjidh problemin, 7 Prill 2020, Pjesa 2
07/04 21:06
Fiks Fare, Fevziu: Shëndeti i Xhonson është përkeqësuar padashje, 7 Prill 2020, Pjesa 3
07/04 21:06
Fiks Fare/ 7 Prill/ Cilët janë heronj sot, Mujo Ulqinaku apo 30 mjekët që shkuan në Itali?
07/04 20:41
Fiks Fare/ U harruan nga shteti, Fiks Fare dhe disa juristë ndihmojnë familjet në nevojë
07/04 20:40
Fiks Fare/ Kavajë/ I bllokojnë patentën dhe lejen e qarkullimit, Fiksi zgjidh problemin
07/04 20:40
Fiks Fare/ Monitorime/ Fevziu: Shëndeti i Xhonson është përkeqësuar padashje
07/04 20:39
Fiks Fare, Covid 19 i ndau, Fiksi bashkon familjen, 6 Prill 2020, Pjesa 1
06/04 21:09
Fiks Fare, Doktoresha & burri i saj polic nuk u karantinuan pas udhëtimit, 6 Prill 2020, Pjesa 2
06/04 21:09
Fiks Fare, Doktoresh Monika nuk ka frikë nga korona, se i pret thonjtë, 6 Prill 2020, Pjesa 3
06/04 21:08
Fiks Fare/ Librazhdi asnjë rast me Covid 19, kandari prej guri mbron banorët
06/04 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Doktoresh Monika nuk ka frikë nga korona, se i pret thonjtë
06/04 20:30
Fiks Fare/ Covid 19 i ndau, Fiksi bashkon fëmijët me familjen
06/04 20:30
Fiks Fare/ Doktoresha dhe burri i saj polic nuk u karantinuan pas historisë së udhëtimit
06/04 20:30
Fiks Fare, Karantina/ Sa u është rritur dashuria shqiptarëve? 3 Prill 2020, Pjesa 1
03/04 21:02
Fiks Fare, Shkolla private kërkon pagesë për periudhën që s’është bërë mësim, 3 Prill 2020, Pjesa 2
03/04 21:01
Fiks Fare, Presidenti Meta e mban me dorë, 3 Prill 2020, Pjesa 3
03/04 21:00
Fiks Fare/ Shkolla: “Paguani transportin dhe ushqimin për ditët që fëmijët s’kanë ardhur në shkollë”
03/04 20:30
Fiks Fare/ Policia nuk u jep autorizim, fëmijët 5 dhe 9 vjeç mbeten tek gjyshja larg prindërve
03/04 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Presidenti Meta e mban me dorë
03/04 20:30