Fiks Fare/ I madh e i vogël, ndihmuan të prekurit nga tërmeti. Po partitë shqiptare? Ndiqni Palomën!
09/12/2019 20:30

Intervista me qytetarët të cilët u treguan shumë solidar për të prekurit nga tërmeti, pavarësisht gjendejs së tyre ekonomike. Por ky solidaritet nuk është parë nga partitë politike aq të shumta në vendin tonë.

Fiks Fare, Tërmeti i la pa shtëpi, Fiksi iu ndryshon jetën, 24 Janar 2020, Pjesa 1
24/01 21:02
Fiks Fare, Shtohen me djalë, por nuk e regjistrojnë dot në gjendjen civile, 24 Janar 2020, Pjesa 2
24/01 21:01
Fiks Fare, Alibeaj: “Opozita u la Ramën shqiptarëve për eksperiment”, 24 Janar 2020, Pjesa 3
24/01 21:00
Fiks Fare/ Jetonte në çadër, pas trasmetimit në Fiks Fare familja Kurti me shtëpi të re
24/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Alibeaj: “Opozita u la Ramën shqiptarëve për eksperiment”
24/01 20:30
Fiks Fare/ Vermoshi/ Fshati pa mjek, banorët marrin shërbimin mjeksor në Mal të Zi
24/01 20:30
Fiks Fare/ Shtohen me djalë, por nuk e regjistrojnë dot në gjendjen civile
24/01 20:30
Fiks Fare, Mori ryshfet, KLP, gjykata e dënoi, prokurori kërkon të pastrojë figurën, 23 Janar 2020, Pjesa 1
23/01 21:02
Fiks Fare, Dy vjet pa shtetësi dhe pasaportë, Fiksi u zgjidh problemin, 23 Janar 2020, Pjesa 2
23/01 21:01
Fiks Fare, Policia në hall, nuk ka drogë për të stërvitur qentë, 23 Janar 2020, Pjesa 3
23/01 21:00
Fiks Fare/ Dy vjet sorollatje për shtetësin dhe pasaportën, Fiksi zgjidh problemin për 2 ditë
23/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Policia në hall, nuk ka drogë për të stërvitur qentë
23/01 20:30
Fiks Fare, Dhuna në familje, njerku falenderon Fiksin “më shpëtuat fëmijët”, 22 Janar 2020, Pjesa 1
22/01 21:02
Fiks Fare, Prrenjas/ Fëmijët e kopështit shtetëror mësojnë në Medrese, 22 Janar 2020, Pjesa 2
22/01 21:01
Fiks Fare, Spahiu: “Basha s’ka lekë për tërmetin, ka 650 mijë euro për foto”, 22 Janar 2020, Pjesa 3
22/01 21:00
Fiks Fare/ Drejtoresha e shkollës: “Ambientet t’i gjejë bashkia”
22/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Spahiu: “Basha s’bleu 6 byrek për tërmetin, harxhoi 650 mijë € për një foto”
22/01 20:30
Fiks Fare/ Mësueset: “Nuk kemi kushte, medreseja ka rregulla fetare”
22/01 20:30
Fiks Fare/ Zv.Drejtori i Medresesë: “Jemi institucion fetar, nuk duhet të hyjnë femrat dhe vajzat”
22/01 20:30
Fiks Fare/ Dhuna ndaj 13 vjeçares, njerku: Fëmijët u sistemuan. Falënderoj Fiks Fare!
22/01 20:30