Fiks Fare/ Drejtuesit e shkollave: Ka shkelje, do marrim masa për mësuesit!
07/11/2019 20:30

Drejtuesit e te trejave shkollave në Kamëz pohojnë se është e ndaluar kategorikisht orientimi i nxënësve nga ana e mësuesit se ku duhet t'i blejnë mjetet mësimore. Ata shprehen se me verifikimin e rasteve do të mbledhin këshillin e disiplinës për të marrë masa. Njëra nga mësueset e vënë përballë drejtuesit të saj shprehet se listën e ka marrë të katshme dhe e ka shpërndarë.

Fiks Fare, Gishti i Bochard-it që ndezi politikën shqiptare, 20 Nëntor 2019, Pjesa 1
20/11 21:02
Fiks Fare, Mashtrohet qytetari, i hipotekohet shtëpia në emër të komshiut, 20 Nëntor 2019, Pjesa 2
20/11 21:01
Fiks Fare, Manjani: Do ikim, nuk rrihem më me budallenjt!, 20 Nëntor 2019, Pjesa 3
20/11 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Manjani: Do ikim, nuk rrihem më me budallenjt!
20/11 20:29
Fiks Fare/ Kadastra i hedh fajin Hipotekës, prona është e lirë
20/11 20:27
Fiks Fare/ Kërkon të regjistrojë shtëpinë, kadastra e “mashtron” se është në emër të komshiut
20/11 20:25
Fiks Fare, Ndërkombëtarët komplot kundër Presidentit, 19 Nëntor 2019, Pjesa 1
19/11 21:02
Fiks Fare, Korçë/Tërmeti i shembi shtëpinë, bashkia i falsifikon procesverbalin, 19 Nëntor 2019, Pjesa 2
19/11 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Basha tund domadet në takim me fermerët, 19 Nëntor 2019, Pjesa 3
19/11 21:00
Fiks Fare/ Qytetari: Jetojmë në çadër, më hoqën emrin nga listat e emergjencës
19/11 20:30
Fiks Fare/ Administratori: Refuzimin e qytetarit e firmosi firma që duhet t’i ndërtonte shtëpinë
19/11 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Basha tund domadet në takim me fermerët
19/11 20:30
Fiks Fare/ Meta: Ndërkombëtarët vagabondë bëjnë komplot kundër presidentit
19/11 20:30
Fiks Fare/ Bashkia: Sipas shkresave qytetari përfiton 3,5 milionë lekë, por ka refuzuar
19/11 20:30
Fiks Fare, Familja me 8 fëmijë mes mjerimit, vajza “luftë” me gangrenën, 18 Nëntor 2019, Pjesa 1
18/11 21:02
Fiks Fare, “Luftë” për shtëpinë dhe truallin e Vaçe Zelës, 18 Nëntor 2019, Pjesa 2
18/11 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Ngjela: Presidenti është i çmendur, 18 Nëntor 2019, Pjesa 3
18/11 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Ngjela: Presidenti është i çmendur
18/11 20:30
Fiks Fare/ Qytetari: Ish drejtori i Hipotekës mori 1 mln lekë ryshfet për të regjistruar pronën
18/11 20:30
Fiks Fare/ 21 vjet sorollatje për të regjistruar shtëpinë dhe pronën e Vaçe Zelës
18/11 20:30