Fiks Fare/ Do të heqë dhëmballën, policia nuk i jep leje
30/03/2020 20:30

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare, Eksperti kundërshton veten, nuk mban mend datën e ekspertimit, 2 Qershor 2020, Pjesa 1
02/06 21:02
Fiks Fare, Skandali i licencës, pazari rritet nga 5 milionë në 10 mijë euro, 2 Qershor 2020, Pjesa 2
02/06 21:01
Fiks Fare, Artan Hoxha: Pandemia nuk ndryshoi çmimin e kanabisit, 2 Qershor 2020, Pjesa 3
02/06 21:00
Fiks Fare/ Skandali i licencës, pazari rritet nga 5 milionë në 10 mijë euro brenda zyrave të shtetit
02/06 20:38
Fiks Fare/ Monitorime/ Artan Hoxha: Pandemia nuk ndryshoi çmimin e kanabisit
02/06 20:30
Fiks Fare/ Eksperti kundërshton veten, nuk mban mend datën e ekspertimit
02/06 20:30
Fiks Fare, Si po edukohet brezi i ri me fjalorin në Parlament, 1 Qershor 2020, Pjesa 1
01/06 21:02
Fiks Fare, 5 milion lekë ryshfet për të marrë licencën, 1 Qershor 2020, Pjesa 2
01/06 21:01
Fiks Fare, Gjiknuri gazetarëve: Do flas vetë se e di për çfarë do më pyesni! 1 Qershor 2020, Pjesa 3
01/06 21:00
Fiks Fare/ Fiksi për 1 Qershor u rikthen buzëqeshjen fëmijëve në nevojë
01/06 20:28
Fiks Fare/ Edukata që na japin ligjvënësit tanë me fjalorin në Parlament
01/06 20:28
Fiks Fare/ 5 milionë lekë ryshfet për të marrë licencën e transportit të pasagjerëve
01/06 20:28
Fiks Fare/ Monitorime/ Gjiknuri gazetarëve: Do flas vetë se e di për çfarë do më pyesni!
01/06 20:27
Fiks Fare, Rruga me tre emra, ‘mish-mash’ me emërtimet, 29 Maj 2020, Pjesa 1
29/05 21:02
Fiks Fare, Fushë plehrash në mes të lagjes! Fiksi zgjidh problemin 15-vjeçar, 29 Maj 2020, Pjesa 2
29/05 21:01
Fiks Fare, Islami: Mburren që janë bir… Po mamanë e kanë të mirë! 29 Maj 2020, Pjesa 3
29/05 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Islami: Mburren që janë bir… Po mamanë e kanë të mirë!
29/05 20:30
Fiks Fare/ Fushë plehrash në mes të lagjes! Fiksi zgjidh problemin 15-vjeçar të banorëve
29/05 20:30
Fiks Fare/ Rruga me tre emra, banorët nuk marrin dot shërbimet se nuk i gjejnë dot
29/05 20:30
Fiks Fare, Maji muaji Shëndetit Mendor. Politikanët t’i nënshtrohen testimit, 28 Maj 2020, Pjesa 1
28/05 21:02