Fiks Fare, Dhuna në familje, njerku falenderon Fiksin “më shpëtuat fëmijët”, 22 Janar 2020, Pjesa 1
22/01/2020 21:02

Dhuna ndaj 13 vjeçares, njerku: Fëmijët u sistemuan, do qëndrojnë bashkë. Falënderoj Fiks Fare! Vajza 13-vjeçare e dhunuar sistematikisht nga nëna e saj është strehuar te të afërmit në një qytet tjetër. Dy ditë pas transmetimit të këtij skandali, institucionet shtetërore kanë sistemuar vajzën e mitur. Bashkë me të, do të qëndrojë edhe vëllai i saj 5-vjeçar. Denoncuesi i këtij skandali falënderoi emisionin "Fiks Fare" për sensibilizimin dhe reagimin e institucioneve shtetërore. "Falënderoj emisionin Fiks Fare. Bashkëjetuesja do të përballet me drejtësinë, ndërsa dy fëmijët janë marrë në mbrojtje nga institucionet shtetërore. Falënderoj edhe Policinë e Sarandës për gatishmërinë e treguar. Atë që se bënë organet gjyqësore, e bëri Fiksi vetëm për disa ditë. Edhe njëherë faleminderit të gjithë stafit tuaj" tha denoncuesi, i cili për disa muaj me radhë dokumentoi dhunën barbare që nëna ushtronte ndaj vajzës 13-vjeçare, por edhe ndaj tij dhe djalit 5-vjeçar. Skandali u transmetua më 20 janar në "Fiks Fare", ku u faktua me zë dhe figurë dhuna ndaj të miturës. Menjëherë pas transmetimit, nëna u arrestua me akuzën e keqtrajtimit të të miturit, ndërsa Agjencia për Mbrojtjen dhe të Drejtat e Fëmijëve ka filluar procedurat për heqjen e kujdestarisë së fëmijëve.

Fiks Fare, Drejtori i sigurimeve 600 mijë lekë ryshfet, 17 Shkurt 2020, Pjesa 1
17/02 22:16
Fiks Fare, Drejtori i merr 70-vjeçarit 900 mijë lekë ryshfet për pensionin! 17 Shkurt 2020, Pjesa 2
17/02 22:14
Fiks Fare, Në lagjen e Kadillit gjeli ulërin me sabah, 17 Shkurt 2020, Pjesa 3
17/02 21:30
Fiks Fare/ Drejtori i sigurimeve Krujë: “300 mijë lekë për pensionin maksimal”
17/02 21:07
Drejtori i sigurimeve: “600 mijë lekë që të mos ankimoj vendimin e pensionit”
17/02 20:48
Fiks Fare/ Gjyqtarja: “Faji im që nuk të rëzova në gjyq”
17/02 20:48
Fiks Fare/ Monitorime/ Në lagjen e Kadillit gjeli ulërin me sabah
17/02 20:48
Fiks Fare, Shqiptarët duan më shumë partinë se gruan, 14 Shkurt 2020, Pjesa 1
14/02 21:02
Fiks Fare, Tërmeti u prish shkollën, nxënësit mësojnë në lokal, 14 Shkurt 2020, Pjesa 2
14/02 21:01
Fiks Fare, Rama: Më sillni Markun, Lala nuk fiket! 14 Shkurt 2020, Pjesa 3
14/02 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Rama: Më sillni Markun, Lala nuk fiket!
14/02 20:30
Fiks Fare/ Shqiptarët duan më shumë partinë se gruan
14/02 20:30
Fiks Fare/ Tërmeti u prish shkollën/ Nxënësit zhvillojnë mësimin në lokal, kopështi ‘ajrosje’ në mal
14/02 20:30
Fiks Fare, Fermerët e luleshtrydheve: “Mundin na e merr uji”, 13 Shkurt 2020, Pjesa 1
13/02 21:02
Fiks Fare, Burgu i sigurisë së lartë në Peqin kthehet në “pikë bastesh”, 13 Shkurt 2020, Pjesa 2
13/02 21:01
Fiks Fare, Basha nuk njeh ministrat, 13 Shkurt 2020, Pjesa 3
13/02 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Basha nuk njeh ministrat
13/02 20:30
Fiks Fare/ Fermerët e luleshtrydheve: “Mundin e djersën tonë na e merr çdo vit uji”
13/02 20:30
Fiks Fare/ Shitësi i dyqanit: Hedh skedina vetëm për të burgosurit
13/02 20:30
Fiks Fare/ Burgu i sigurisë së lartë në Peqin kthehet në “pikë bastesh”
13/02 20:30