Fiks Fare/ Dhoma e avokatisë: Avokati me licencë, gjykata shkeli ligjin!
11/09/2019 21:46
Fiks Fare, Rruga Shijak-Durrës drejt shkatërrimit të plotë, 22 Nëntor 2019, Pjesa 1
22/11 21:02
Fiks Fare, Skandal: Shkolla Leskovik, nxënësit e kl.3 braktisin mësimin, 22 Nëntor 2019, Pjesa 2
22/11 21:01
Fiks Fare, Berisha se ka përturp të shprehi lirshëm fjalën “hale”, 22 Nëntor 2019, Pjesa 3
22/11 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Berisha se ka përturp të shprehi lirshëm fjalën “hale”
22/11 20:30
Fiks Fare/ Rruga Shijak–Durrës drejt shkatërrimit të plotë asnjë investim prej vitesh
22/11 20:30
Fiks Fare/ ARRSH: Në pranverë do të fillojë investimi
22/11 20:30
Fiks Fare/ ZA Ersekë: Udhëzimi na ka lidhur duart,nuk çojmë dot mësues
22/11 20:30
Fiks Fare/ Drejtoresha e shkollës: Nxënësit braktisën mësimin, fajin e ka udhëzimi i MASR
22/11 20:30
Fiks Fare, Gjyqtarët që kalojnë vetingun fukarenj dhe borxhlinj, 21 Nëntor 2019, Pjesa 1
21/11 21:12
Fiks Fare, I falsifikojnë firmat për t’i marrë pronën, 21 Nëntor 2019, Pjesa 2
21/11 21:12
Fiks Fare, Ngjela: Bukë e djath pas 4 muajsh për 4 krerët, 21 Nëntor 2019, Pjesa 3
21/11 21:11
Fiks Fare/ Gjyqtarët që kalojnë vetingun, fukarenj e borxhlinj. Foni pyet qytëtarët!
21/11 21:11
Fiks Fare/ Familjarët: Na kanë falsifikuar firmat, na kanë lënë pa pronë
21/11 21:11
Fiks Fare/ Ndërtuesi: Më vjen keq, por kontratat i lidh vetëm me emrat që janë në tapi
21/11 21:11
Fiks Fare/ Prokuroia shmang hetimin “Deklaratat janë falsifikuar, por nuk ka shpërdorim detyre”
21/11 21:10
Fiks Fare/ Monitorime/ Ngjela: Bukë e djath pas 4 muajsh për 4 krerët
21/11 21:10
Fiks Fare, Gishti i Bochard-it që ndezi politikën shqiptare, 20 Nëntor 2019, Pjesa 1
20/11 21:02
Fiks Fare, Mashtrohet qytetari, i hipotekohet shtëpia në emër të komshiut, 20 Nëntor 2019, Pjesa 2
20/11 21:01
Fiks Fare, Manjani: Do ikim, nuk rrihem më me budallenjt!, 20 Nëntor 2019, Pjesa 3
20/11 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Manjani: Do ikim, nuk rrihem më me budallenjt!
20/11 20:29