Fiks Fare, Deputetja Halilaj tregon projektligjin e “koporatës”, 18 Tetor 2019, Pjesa 3
18/10/2019 21:00
Fiks Fare, ASHK Vlorë/ I teti i vërteti, apo edhe ky si shokët? 13 Korrik 2020, Pjesa 1
13/07 21:02
Fiks Fare, Lulëzon kanabisi në kohë pandemie, 13 Korrik 2020, Pjesa 2
13/07 21:01
Fiks Fare, Spikerja: Ishulli i Sazanit në Sarandë, 13 Korrik 2020, Pjesa 3
13/07 21:00
Vëzhgimi Fiks Fare/ Lulëzon kanabisi në kohë pandemie
13/07 20:35
Fiks Fare/ Shqiptarët nuk do pushojnë këtë vit. Shkaku paratë, jo korona
13/07 20:34
Fiks Fare/ Monitorime/ Spikerja: Ishulli i Sazanit në Sarandë
13/07 20:34
Fiks Fare/ ASHK Vlorë/ I teti i vërteti, apo edhe ky si shokët?
13/07 20:33
Fiks Fare, Ambulancat prej 3 vitesh pa internet, abuzim me fondet, 10 Korrik 2020, Pjesa 1
10/07 21:02
Fiks Fare, Gjiri i Lalzit/ ‘Male’ me plehra në pikun e sezonit, 10 Korrik 2020, Pjesa 2
10/07 21:01
Fiks Fare, Sazan Guri lëviz krevatin kur shkon në hotel, 10 Korrik 2020, Pjesa 3
10/07 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Sazan Guri lëviz krevatin kur shkon në hotel
10/07 20:30
Fiks Fare/ Ambulanca prej 3 vitesh pa internet, mjeku: Abuzim me fondet
10/07 20:30
Fiks Fare/ Gjiri i Lalzit/ ‘Male’ me plehra në pikun e sezonit
10/07 20:30
Fiks Fare, Mbikalimet e Bypass-it të papërfunduar, banorët: Na izoluan! 9 Korrik 2020, Pjesa 1
09/07 21:02
Fiks Fare, Invalidi i dënuar me detyrim paraqitje, Fiksi zgjidh problemin, 9 Korrik 2020, Pjesa 2
09/07 21:01
Fiks Fare, Manjani shpjegon polet politike dhe k.. e kandarit, 9 Korrik 2020, Pjesa 3
09/07 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Manjani shpjegon polet politike dhe k.. e kandarit
09/07 20:30
Fiks Fare/ Mbikalimet e Bypass-it të papërfunduar, banorët: 20 km për të shkuar te toka
09/07 20:30
Fiks Fare/ Invalidi i dënuar me detyrim paraqitjeje, Shërbimi i Provës: Do t’i dërgojmë specialist
09/07 20:30
Fiks Fare, Maqedoni/ Perlat e kandidatit për deputët, Afrim Gashi, 8 Korrik 2020, Pjesa 1
08/07 21:02