Fiks Fare/ Bashkëshortja e viktimës: Nga viktimë bashkëshortin ma nxorën fajtor
14/11/2019 20:31

Prenda Naka, prej më shumë se 5 vitesh, po "lufton" e vetme përballë zyrtarëve të policisë, prokurorisë dhe gjykatës. Ajo kërkon zbardhjen e një aksidenti, të ndodhur në verën e vitit 2014, ku humbi jetën bashkëshorti i saj. Pas shumë vitesh në dyert e gjykatave, zonja Prenda fitoi një betejë para pak muajsh në Apelin e Vlorës, që urdhëroi rihapjen e hetimeve. Por, megjithëse kanë kaluar mbi 8 muaj nga ky vendim, Prokuroria e Fierit nuk ka bërë asnjë veprim. Dhe, arsyeja qesharake e mos bërjes së veprimeve është se nuk gjejnë dot një zetor të ngjashëm me atë që ka ndodhur aksidenti.

Fiks Fare, Tërmeti i shkatërron, shteti i harron, 6 Dhjetor 2019, Pjesa 1
06/12 21:02
Fiks Fare, Shkatërrohet hotel Titaniku, nga 3 kate shkoi në 7 kate, 6 Dhjetor 2019, Pjesa 2
06/12 21:01
Fiks Fare, Maliqi: “Tërmeti nuk ra në parlament, se nuk bie rrufeja në h..”, 6 Dhjetor 2019, Pjesa 3
06/12 21:00
Fiks Fare/ Tre fshtatra të harruara nga shteti, pas termetit jetojnë në çadra
06/12 20:30
Fiks Fare/ Shefi Urbanistikës: U ndërtua mbi godinën e vjetër, do t’i çoj në prokurori
06/12 20:30
Fiks Fare/ Si u bë hoteli Titanik nga 3 në 7 kate, lejet abuzive
06/12 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Maliqi: “Tërmeti nuk ra në parlament, se nuk bie rrufeja në h..”
06/12 20:30
Fiks Fare/ IMT konstatoi shkeljet dhe nuk mori asnjë masë
06/12 20:30
Fiks Fare, Thumanë/ 3 familje në qiell të hapur,kanë frikë nga gjakmarrja, 5 Dhjetor 2019, Pjesa 1
05/12 21:02
Fiks Fare, Shkatërrohet pallati,denoncimi që në 2017 abuzimet me kolaudimin, 5 Dhjetor 2019, Pjesa 2
05/12 21:01
Fiks Fare, Analisti: Dëmet nuk i bëri tërmeti, por tërmutët! 5 Dhjetor 2019, Pjesa 3
05/12 21:00
Fiks Fare/ Thumanë/ Nuk strehohen dot në çadra, kanë frikë nga nga gjakmarrja
05/12 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Analisti: Dëmet nuk i bëri tërmeti, por tërmutët!
05/12 20:30
Fiks Fare/ Shkatërrohet pallati, Fiks Fare denoncoi dy vite më parë cilësinë e punimeve
05/12 20:30
Fiks Fare/ Shefi urbanistikës: Të mbajë përgjegjësi kolaudatori!
05/12 20:30
Fiks Fare, Ja si abuzohet me ndihmat e të prekurve nga tërmeti! 4 Dhjetor 2019, Pjesa 1
04/12 21:02
Fiks Fare, 20 familjë në qiell të hapur, ekspertët kundërshtojnë njëri tjetrin, 4 Dhjetor 2019, Pjesa 2
04/12 21:01
Fiks Fare, Rama kryebashkiakëve: Ulni shpenzimet, lëvizni me kuaj! 4 Dhjetor 2019, Pjesa 3
04/12 21:00
Fiks Fare/ Banorët flenë në çadra. Dy akte ekspertimi kundërshtojnë njëra tjetrën
04/12 20:30
Fiks Fare/ I mbijetuari tërmetit: Zoti bëri mrekulli, pas shkatërrimit të biznesit dhurova 5mln lekë
04/12 20:30