Fiks Fare/ Ballafaqimi në polici. Policia: Ishte lapsus
10/10/2019 20:30
Fiks Fare, Plehrat ‘pushtojnë’ fushën e sportit në Gjazë të Krutjes, 5 Qershor 2020, Pjesa 1
05/06 21:02
Fiks Fare, Vëllezërit invalid: S’zbresim dot tre kate, të bëjmë dializën, 5 Qershor 2020, Pjesa 2
05/06 21:01
Fiks Fare, Bushati nuk varet pas testikujve të lopës, 5 Qershor 2020, Pjesa 3
05/06 21:00
Fiks Fare/ Fusha e sportit në Gjazë të Krutjes, kthehet në vendgrumbullimi plehrash
05/06 20:30
Fiks Fare/ Apeli i vëllezërve invalid: Nuk zbresim dot nga kati i 3-të të bëjmë dializën
05/06 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Bushati nuk varet pas testikujve të lopës
05/06 20:30
Fiks Fare, Topi në fushën e PD-së. Kush do e gjuajë? 4 Qershor 2020, Pjesa 1
04/06 21:02
Fiks Fare, Krim mjedisor në Fushë Arrëz, “turqit” e uzinës së bakrit ndotin lumin, 4 Qershor 2020, Pjesa 2
04/06 21:01
Fiks Fare, Basha dhe Kryemadhi bashkë pa destinacion, 4 Qershor 2020, Pjesa 3
04/06 21:00
Fiks Fare/ Krim mjedisor në Fushë Arrëz, “turqit” e uzinës së bakrit ndotin lumin
04/06 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Basha dhe Kryemadhi bashkë pa destinacion
04/06 20:30
Fiks Fare/ Topi në fushën e PD-së. Kush do e gjuajë?
04/06 20:30
Fiks Fare/ Juri Kim: Marrëveshja gati! Topi është për Bashën.
04/06 20:30
Fiks Fare, Juri Kim, Presidente e Shqipërisë, 3 Qershor 2020, Pjesa 1
03/06 21:02
Fiks Fare, Ambulanca e shkatërruar! Pacientët ‘ndjekin’ doktorin, 3 Qershor 2020, Pjesa 2
03/06 21:01
Fiks Fare, Lleshaj: Burg për këdo që ngre çadër në plazh, 3 Qershor 2020, Pjesa 3
03/06 21:00
Fiks Fare/ Skandali i licencave, Gonxhe: E vërteta e sekserit në zyrat tona…
03/06 20:30
Fiks Fare/ Juri Kim, Presidente e Shqipërisë
03/06 20:30
Fiks Fare/ Ambulanca e fshat Pistul e shkatërruar! Pacientët marrin shërbimin ku të jetë doktori!
03/06 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Lleshaj: Burg për këdo që ngre çadër në plazh
03/06 20:30