Fiks Fare, 21 Maj 2019, Pjesa 3
21/05/2019 21:00
Fiks Fare, Topi në fushën e PD-së. Kush do e gjuajë? 4 Qershor 2020, Pjesa 1
04/06 21:02
Fiks Fare, Krim mjedisor në Fushë Arrëz, “turqit” e uzinës së bakrit ndotin lumin, 4 Qershor 2020, Pjesa 2
04/06 21:01
Fiks Fare, Basha dhe Kryemadhi bashkë pa destinacion, 4 Qershor 2020, Pjesa 3
04/06 21:00
Fiks Fare/ Krim mjedisor në Fushë Arrëz, “turqit” e uzinës së bakrit ndotin lumin
04/06 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Basha dhe Kryemadhi bashkë pa destinacion
04/06 20:30
Fiks Fare/ Topi në fushën e PD-së. Kush do e gjuajë?
04/06 20:30
Fiks Fare/ Juri Kim: Marrëveshja gati! Topi është për Bashën.
04/06 20:30
Fiks Fare, Juri Kim, Presidente e Shqipërisë, 3 Qershor 2020, Pjesa 1
03/06 21:02
Fiks Fare, Ambulanca e shkatërruar! Pacientët ‘ndjekin’ doktorin, 3 Qershor 2020, Pjesa 2
03/06 21:01
Fiks Fare, Lleshaj: Burg për këdo që ngre çadër në plazh, 3 Qershor 2020, Pjesa 3
03/06 21:00
Fiks Fare/ Skandali i licencave, Gonxhe: E vërteta e sekserit në zyrat tona…
03/06 20:30
Fiks Fare/ Juri Kim, Presidente e Shqipërisë
03/06 20:30
Fiks Fare/ Ambulanca e fshat Pistul e shkatërruar! Pacientët marrin shërbimin ku të jetë doktori!
03/06 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Lleshaj: Burg për këdo që ngre çadër në plazh
03/06 20:30
Fiks Fare, Eksperti kundërshton veten, nuk mban mend datën e ekspertimit, 2 Qershor 2020, Pjesa 1
02/06 21:02
Fiks Fare, Skandali i licencës, pazari rritet nga 5 milionë në 10 mijë euro, 2 Qershor 2020, Pjesa 2
02/06 21:01
Fiks Fare, Artan Hoxha: Pandemia nuk ndryshoi çmimin e kanabisit, 2 Qershor 2020, Pjesa 3
02/06 21:00
Fiks Fare/ Skandali i licencës, pazari rritet nga 5 milionë në 10 mijë euro brenda zyrave të shtetit
02/06 20:38
Fiks Fare/ Monitorime/ Artan Hoxha: Pandemia nuk ndryshoi çmimin e kanabisit
02/06 20:30
Fiks Fare/ Eksperti kundërshton veten, nuk mban mend datën e ekspertimit
02/06 20:30