Fiks Fare, 200 punëtorët e një fabrike ushqehen në rrugë, mes pluhurit… 31 Mars 2020, Pjesa 2
31/03/2020 21:01

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare, Rruga me tre emra, ‘mish-mash’ me emërtimet, 29 Maj 2020, Pjesa 1
29/05 21:02
Fiks Fare, Fushë plehrash në mes të lagjes! Fiksi zgjidh problemin 15-vjeçar, 29 Maj 2020, Pjesa 2
29/05 21:01
Fiks Fare, Islami: Mburren që janë bir… Po mamanë e kanë të mirë! 29 Maj 2020, Pjesa 3
29/05 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Islami: Mburren që janë bir… Po mamanë e kanë të mirë!
29/05 20:30
Fiks Fare/ Fushë plehrash në mes të lagjes! Fiksi zgjidh problemin 15-vjeçar të banorëve
29/05 20:30
Fiks Fare/ Rruga me tre emra, banorët nuk marrin dot shërbimet se nuk i gjejnë dot
29/05 20:30
Fiks Fare, Maji muaji Shëndetit Mendor. Politikanët t’i nënshtrohen testimit, 28 Maj 2020, Pjesa 1
28/05 21:02
Fiks Fare, 1500 naftëtarë rrezikojnë pensionin. Ligji ua jep, Albpetroli jo, 28 Maj 2020, Pjesa 2
28/05 21:01
Fiks Fare, Manjani: Ambasdorët hanë e dhje… njësoj si ne, 28 Maj 2020, Pjesa 3
28/05 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Manjani: Ambasadorët hanë e dhje… njësoj si ne
28/05 20:30
Fiks Fare/ Maji muaji Shëndetit Mendor. Politikanët t’i nënshtrohen testimit
28/05 20:30
Fiks Fare/1500 naftëtarë rrezikojnë pensionin, Albpetroli”Do i pajisim me vërtetimin brenda afateve”
28/05 20:30
Fiks Fare, A do ja hajë Kryemadhi veshin Ramës veshin? 27 Maj 2020, Pjesa 1
27/05 21:02
Fiks Fare, I vdekur prej dy vitesh, por në gjendjen civile figuron i gjallë, 27 Maj 2020, Pjesa 2
27/05 21:01
Fiks Fare, Ngjela: Noc Rroku nuk e rikthen vetingun! 27 Maj 2020, Pjesa 3
27/05 21:00
Fiks Fare/ Cërrik/ Nëna me 3 fëmijët jetojnë poshtë strehës me llamarina
27/05 20:30
Fiks Fare/ A do ja hajë Kryemadhi veshin Ramës veshin?
27/05 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Ngjela: Noc Rroku nuk e rikthen vetingun!
27/05 20:30
Fiks Fare/ I vdekur prej dy vitesh, por në gjendjen civile figuron i gjallë
27/05 20:30
Fiks Fare, Me 20 burra Meta shpërndanë parlamentin! 26 Maj 2020, Pjesa 1
26/05 21:02