Familja ka një mesazh për vajzën që sakrifikoi gjithçka – Dua të të bëj të lumtur, 21 Mars 2020
21/03/2020 23:15

Dua të të bëj të lumtur nën autorësi dhe moderim të Arbana Osmani, programi më emocionues në Top Channel. Çdo të shtunë në prime time në ekranin e “Top Channel” histori me tematika të ndryshme nga njëra-tjetra ku përfshihen: konflikti, dashuria, frymëzimi dhe situatat gazmore. Programi i cili sjellë çdo javë histori frymëzimi, të njerëzve që ia kanë dalë edhe kur e kanë pasur fatin kundër; nëna të vetme; njerëz me aftësi ndryshe, që luftojnë kundër pamundësive të tyre fizike; familje që kanë dalë nga tragjeditë, duke ia nisur nga e para; fëmijë të mbetur në udhëkryq që kanë gjetur të vetëm rrugën e duhur; njerëz që kanë prekur skamjen pa humbur dinjitetin; ata që vuajnë nga sëmundje të rënda e që megjithatë luftojnë për një ditë më shumë... “Dua të të bëj të lumtur” sjell historitë e tyre, për t’iu treguar që nuk janë vetëm dhe që të gjithë bashkë mund t’ia dalim.

Episodi i plotë – Dua të të bëj të lumtur, 30 Maj 2020
30/05 23:31
Surprizë për Tritan Kalon – Dua të të bëj të lumtur, 30 Maj 2020
30/05 23:30
Surpriza për gjyshen me 20 nipër dhe mbesa – Dua të të bëj të lumtur, 30 Maj 2020
30/05 23:30
Surprizë për gjyshen nga Gaz Paja dhe Irini Qirjako – Dua të të bëj të lumtur, 30 Maj 2020
30/05 23:30
Thirrja për ndihmë e babit që humbi djalin – Dua të të bëj të lumtur, 30 Maj 2020
30/05 23:30
Avokati i bën apel sistemit të drejtësisë – Dua të të bëj të lumtur, 30 Maj 2020
30/05 23:15
Gaz Paja ka një surprizë për nënën që ka ditëlindjen – Dua të të bëj të lumtur, 30 Maj 2020
30/05 23:15
Vajza ka një mesazh për nënën që lufton sëmundjen e rëndë – Dua të të bëj të lumtur, 30 Maj 2020
30/05 23:15
Nipi falenderon Dr. Tritan Kalo për punën e tij – Dua të të bëj të lumtur, 30 Maj 2020
30/05 23:15
Vajza falenderon nënën që nuk e braktisi kurrë – Dua të të bëj të lumtur, 30 Maj 2020
30/05 23:15
Irini Qirjako surprizon nënën heroinë – Dua të të bëj të lumtur, 30 Maj 2020
30/05 23:15
Babai falenderon avokatin që i shpëtoi jetën – Dua të të bëj të lumtur, 30 Maj 2020
30/05 23:15
Tritan Kalo merr një mesazh nga vëllai i tij – Dua të të bëj të lumtur, 30 Maj 2020
30/05 23:15
Episodi i plotë – Dua të të bëj të lumtur, 23 Maj 2020
23/05 23:31
Ditëlindje surprizë me Xhemi Shehun & Ermal Mamaqin (Pjesa 2) – Dua të të bëj të lumtur, 23 Maj 2020
23/05 23:30
Një talent i pazbuluar, surprizë Dori dhe Devi – Dua të të bëj të lumtur, 23 Maj 2020
23/05 23:30
Mesazhi prekës i vajzës për nënën infermiere – Dua të të bëj të lumtur, 23 Maj 2020
23/05 23:30
Ditëlindje surprizë me Xhemi Shehun & Ermal Mamaqin (Pjesa 1) – Dua të të bëj të lumtur, 23 Maj 2020
23/05 23:30
Kolegët kanë diçka për t’i thënë infermieres nga Puka – Dua të të bëj të lumtur, 23 Maj 2020
23/05 23:15
Zonja ka një kërkesë për çunat e Fiks Fare – Dua të të bëj të lumtur, 23 Maj 2020
23/05 23:15