Episodi i plotë: Shiko kush LUAN 3, 19 Tetor 2019, Entertainment Show
19/10/2019 23:15

Moderatore dhe Autore: Luana Vjollca Kapitenë: Florjan Binaj dhe Rezart Veleshnja Të ftuar: Blendi Fevziu, Çiljeta Xhilaga, Trimi Jetullahu, Gresa Behluli, Erkand Qerimaj, Iris Luarasi, Shkurte Fejza

Episodi i plotë: Shiko kush LUAN 3, 9 Nëntor 2019, Entertainment Show
09/11 23:16
Samanta ft. Onat, “Ti se din se”, Shiko kush LUAN 3, 9 Nëntor 2019, Entertainment Show
09/11 23:15
Stresi performancë, Shiko kush LUAN 3, 9 Nëntor 2019, Entertainment Show
09/11 23:15
O pas o plas, Shiko kush LUAN 3, 9 Nëntor 2019, Entertainment Show
09/11 23:15
Ndaje ose Digje, Shiko kush LUAN 3, 9 Nëntor 2019, Entertainment Show
09/11 23:15
Sfida Paintball, Stresi, Shiko kush LUAN 3, 9 Nëntor 2019, Entertainment Show
09/11 23:15
Devis Xherahu performancë, Shiko kush LUAN 3, 9 Nëntor 2019, Entertainment Show
09/11 23:15
Episodi i plotë: Shiko kush LUAN 3, 2 Nëntor 2019, Entertainment Show
02/11 23:16
Young Zerka performancë, Shiko kush LUAN 3, 2 Nëntor 2019, Entertainment Show
02/11 23:15
Ndaje ose Haje, Halloween, Shiko kush LUAN 3, 2 Nëntor 2019, Entertainment Show
02/11 23:15
Sfida në kabina telefonike, Kejvina & Eduart, Shiko kush LUAN 3, 2 Nëntor 2019, Entertainment Show
02/11 23:15
Sfida Paintball, Young Zerka, Shiko kush LUAN 3, 2 Nëntor 2019, Entertainment Show
02/11 23:15
Anxhela Peristeri performancë, Shiko kush LUAN 3, 2 Nëntor 2019, Entertainment Show
02/11 23:15
Shiko kush përgjigjet, Anxhela & Young Zerka, Shiko kush LUAN 3, 2 Nëntor 2019, Entertainment Show
02/11 23:15
Venera Lumani & Lind Islami, performancë, Shiko kush LUAN 3, 26 Tetor 2019, Entertainment Show
27/10 02:00
Ndaje ose Haje, Shiko kush LUAN 3, 26 Tetor 2019, Entertainment Show
27/10 01:59
Mozzik & Getinjo performancë, Shiko kush LUAN 3, 26 Tetor 2019, Entertainment Show
27/10 01:59
Sfida e Paintball, Mozzik & Getinjo, Shiko kush LUAN 3, 26 Tetor 2019, Entertainment Show
27/10 01:58
Remzie & Nexhat, sfida motër e vëlla, Shiko kush LUAN 3, 26 Tetor 2019, Entertainment Show
27/10 01:58
Goc pejane LIVE, Bedri Islami, Shiko kush LUAN 3, 26 Tetor 2019, Entertainment Show
27/10 01:57