Emisioni i plotë – Wake Up, 21 Tetor 2019
21/10/2019 18:56

Tema: Moti, Adiola Bani Tema: Shtypi - Lexohen mediat online shqiptare dhe të huaja. Tema: Këmbimi valuator Tema: Ngjarje për t'u veçuar, Almanak 21 tetor Tema: Dita kombëtare e depistimit të kancerit të gjirit Nga mamografia tek vetëkontrolli, si ka rezultuar fushata Lidhje LIVE: Edlira Sulejmani, Elton Petoshati Tema: 1,200 ente publike nuk paguajnë sigurimet Pensioni i pleqërisë për mijëra shqiptarë vihet në rrezik Te ftuar: Astrit Hoda Tema: 25 blloqe në kryeqytet do të jenë vetëm për rezidentët Karta e rezidentit e lehtëson apo vështirëson më shumë parkingun në kryeqytet? Lidhje LIVE: Vilma Kërçiku, Jonida Fezga Tema: "Po fole e hongre..." Si dënoheshe për një fjalë goje. Ardian Vehbiu, sjell librin që zbërthen "lirinë" e fjalës në totalitarizëm! Te ftuar: Ardian Vehbiu Tema: "Ku je" një këngë si premtim Barbana realizon ëndrrën e të vëllait Ergi Te ftuar: Barbana Dini

Emisioni i plotë – Wake Up, 19 Nëntor 2019
19/11 16:52
Wake Up/ Eni Lena nga “Beteja e bukurisë” te tekat e vajzave të famshme
19/11 15:10
Wake Up/ Gentian Zenelaj mes princeshave të përrallave dhe princave imagjinarë
19/11 15:02
Wake Up/ Diskoja e krimit në Durrës, kthehet në kafe-bibliotekë për të rinjtë
19/11 13:53
Wake Up/ Rregullat e maturës: Ndjekje penale për shitjen e tezës dhe penalizim për celularin
19/11 13:34
Wake Up/ Policia Rrugore: Hetim raporteve false për mosmbajtjen e rripit të sigurimit
19/11 13:28
Emisioni i plotë – Wake Up, 18 Nëntor 2019
18/11 15:04
Wake Up/ Kristi Karkanaqe, artisti që e nisi karrierën nga rruga
18/11 12:36
Wake Up/ Binjakët nga Vlora, kampionë bote në Kikboks
18/11 12:18
Wake Up/ Pse letërsia “e madhe” duhet të nisë nga letërsia “e vogël”
18/11 12:02
Wake Up/ Siguria ushqimore, sa zbatohen protokollet e monitorimit
18/11 11:45
Wake Up/ OBSH: Vaksinohuni. Mos përdorni antibiotikë kundër gripit
18/11 11:28
Emisioni i plotë – Wake Up, 15 Nëntor 2019
15/11 14:49
Wake Up/ Praktikat studentore, si mundësi e sigurt për kontratë pune
15/11 12:37
Wake Up/ Suksesi i Gent Bejkos në Kanada dhe filmi që do e rikthejë në kinematë në Shqipëri
15/11 12:22
Wake Up/ Gent Bejko: Tirana po humbet referencat e së shkuarës.
15/11 12:09
Wake Up/ “Triumph”, një film për Kombëtaren që u frymëzua nga ndeshja historike me Serbinë
15/11 11:48
Tirana Street-food vjen në edicionin e tij të parë si Festival
15/11 11:06
Wake Up/ Flavia Kaba: Si u njoha me Zafonin? Ishte dashuri me lexim të parë
15/11 11:00
Emisioni i plotë – Wake Up, 14 Nëntor 2019
14/11 13:07