Emisioni i plotë – Wake Up, 07 Nëntor 2019
07/11/2019 15:34

Tema: Moti, Adiola Bani Tema: Shtypi - Lexohen mediat online shqiptare dhe të huaja. Tema: Këmbimi valuator Tema: Ngjarje për t'u veçuar, Almanak 7 nentor Situata e reshjeve në Vlorë Lidhje LIVE: Mikel Marsi Tema: Strasburg, Forumi Botëror për Demokracinë! Diskutohet fakenews Lidhje me Skype: Erjona Rusi Situata e reshjeve në Durrës Lidhje LIVE: Vali Qyrfyçi Tema: Eksperimentohet me sukses produktiviteti me 4 orë në ditë punë Shqiptarët punojnë më shumë se 8 ore dhe janë kaq pak? Të ftuar: Roden Pajaj Situata e reshjeve në Lezhë Lidhje LIVE: Kristiana Pema Tema: Krijohet makina e parë pa ndotje dhe pa zhurmë Quhet "Electric Buggy" dhe shpikja vjen nga qyteti i Gjakovës Lidhje me Skype: Dion Doli, Lea Sina, Gëzim Haziri, Ema Nallbani, Dorris Manxhuka Tema: Provokimi që vjen nga Festivali Ndërkombëtar të Dancit Modern dhe Kontemporan Një mundësi promovimi edhe për koreografët e rinj Të ftuar: Gjergj Prevazi Tema: Përjetësisht djalë Tirane…. Kujtim Prodani sjell koncertin “I am from Tirana” Të ftuar: Kujtim Prodani

Emisioni i plotë – Wake Up, 11 Dhjetor 2019
11/12 15:28
Wake Up/ “Jeho”, Fjoralba Ponari dhe Alban Male zbulojnë risitë e festivalit më të ri në TCH
11/12 13:22
Wake Up/ “Epsh dhe lakmi” për një publik +16 në ArTurbina
11/12 13:03
Wake Up/ Instituti i Monumenteve: Ku ka kantiere restaurimi ka kuriozitet për turizëm kulturor
11/12 12:27
Wake Up/ Bizneset: Sa më shpejt kompensim nga kompanitë e sigurimit, ndryshe falimentojmë
11/12 12:08
Wake Up/ Bashkia Durrës, bonusi i qirave për banorët e dëmtuar nis nga 25000 lekë
11/12 11:29
Wake Up/ Bashkia Durrës: 100 punonjës, 3 muaj punë në pallatet e para viteve ‘93
11/12 11:26
Emisioni i plotë – Wake Up, 10 Dhjetor 2019
10/12 16:46
Wake Up/ StrinGirls-at shqiptare që bëjnë muzikë Deep House me motive jugu
10/12 13:05
Wake Up/ Bujar Kapexhiu: Festivalin e 11-të dikur e përjetova si dramë sot si komedi
10/12 12:48
Wake Up/ Agim Baçi: Nobelistin Peter Handke, refuzojnë ta lexojnë në Shqipëri
10/12 12:24
Wake Up/ Frikë nga epidemia, vaksinohen banorët në kampet e tërmetit
10/12 12:10
Wake Up/ Bonusi i qirasë për 2000 familje të pastreha nga tërmeti është 1.800-2700 lekë
10/12 11:25
Emisioni i plotë – Wake Up, 09 Dhjetor 2019
09/12 14:02
Wake Up/ Bes Kallaku pohon se do të ketë dhe një “Falco 2”
09/12 12:18
Wake Up/ “Bleona Qeretit edhe 10 milionë dollarë t’i japësh prapë nuk kënaqet”
09/12 11:57
Wake Up/ Bes Kallaku: Në Bubq janë 300 shtëpi të dëmtuara, ka ende nevojë për ndihmë
09/12 11:24
Wake Up/ “Amaneti i babait tim: Shërbim shëndetësor falas për shqiptarët”.
09/12 11:15
Wake Up/ Arratisja e baritonit durrsak, Gëzim Myshketa
09/12 11:15
Wake Up/ Mjekët shqiptarë të Amerikës vizita falas për shqiptarët
09/12 11:07