Eli Fara ka një mesazh për fansen e saj – Dua të të bëj të lumtur, 22 Shkurt 2020
22/02/2020 23:15

Dua të të bëj të lumtur nën autorësi dhe moderim të Arbana Osmani, programi më emocionues në Top Channel. Çdo të shtunë në prime time në ekranin e “Top Channel” histori me tematika të ndryshme nga njëra-tjetra ku përfshihen: konflikti, dashuria, frymëzimi dhe situatat gazmore. Programi i cili sjellë çdo javë histori frymëzimi, të njerëzve që ia kanë dalë edhe kur e kanë pasur fatin kundër; nëna të vetme; njerëz me aftësi ndryshe, që luftojnë kundër pamundësive të tyre fizike; familje që kanë dalë nga tragjeditë, duke ia nisur nga e para; fëmijë të mbetur në udhëkryq që kanë gjetur të vetëm rrugën e duhur; njerëz që kanë prekur skamjen pa humbur dinjitetin; ata që vuajnë nga sëmundje të rënda e që megjithatë luftojnë për një ditë më shumë... “Dua të të bëj të lumtur” sjell historitë e tyre, për t’iu treguar që nuk janë vetëm dhe që të gjithë bashkë mund t’ia dalim.

Episodi i plotë – Dua të të bëj të lumtur, 21 Mars 2020
21/03 23:31
Andi Lila surprizon ish futbollistin Altin Rrica (Pjesa 1) – Dua të të bëj të lumtur, 21 Mars 2020
21/03 23:30
Era Rusi surprizë vajzës që bëri gjithçka për familjen – Dua të të bëj të lumtur, 21 Mars 2020
21/03 23:30
Falenderim për njerkun që iu bë baba – Dua të të bëj të lumtur, 21 Mars 2020
21/03 23:30
Andi Lila surprizon ish futbollistin Altin Rrica (Pjesa 2) – Dua të të bëj të lumtur, 21 Mars 2020
21/03 23:30
Familja ka një mesazh për vajzën që sakrifikoi gjithçka – Dua të të bëj të lumtur, 21 Mars 2020
21/03 23:15
Vajza falenderon njerkun që e rriti – Dua të të bëj të lumtur, 21 Mars 2020
21/03 23:15
Andi Lila i dhuron shtëpinë e re ish-futbollistit – Dua të të bëj të lumtur, 21 Mars 2020
21/03 23:15
Era Rusi rrëfen raportin me motrën e saj – Dua të të bëj të lumtur, 21 Mars 2020
21/03 23:15
Andi Lila surprizon idhullin e fëmijërisë së tij – Dua të të bëj të lumtur, 21 Mars 2020
21/03 23:15
Era Rusi performon një ndër hitet – Dua të të bëj të lumtur, 21 Mars 2020
21/03 23:15
Era Rusi surprizon fansen e saj – Dua të të bëj të lumtur, 21 Mars 2020
21/03 23:15
Gruaja vishet për herë të parë nuse- Dua të të bëj të lumtur, 14 Mars 2020
15/03 13:09
Gruaja i kërkon burrit të lërë pijen -Dua të të bëj të lumtur, 14 Mars 2020
15/03 13:08
Burri ka një kërkesë për gruan xheloze- Dua të të bëj të lumtur, 14 Mars 2020
15/03 13:07
Vajza ka një mesazh për ish të fejuarin- Dua të të bëj të lumtur, 14 Mars 2020
15/03 13:07
Nënë e bir takohen për herë të parë pas 53-vitesh – Dua të të bëj të lumtur, 14 Mars 2020
15/03 13:05
Nëna përballet me djalin që braktisi – Dua të të bëj të lumtur, 14 Mars 2020
15/03 13:05
Djali gjen nënën e tij pas 53-vitesh – Dua të të bëj të lumtur, 14 Mars 2020
15/03 13:04
Episodi i plotë – Dua të të bëj të lumtur, 14 Mars 2020
14/03 23:08