Ekspozitë për Audrey Hepburn
01/05/2019 14:13

Në Bruksel, 90 vjetori i lindjes së legjendës së ekranit, Audrey Hepburn po kremtohet në një mënyrë mjaft të veçantë: me një ekspozitë që tregon praktikisht, përditshmërinë dhe jetën private të aktores së shumëadhuruar hollivudiane.