Dua të të bëj të Lumtur – Surprize per te moshuarit ne azil
16/03/2019 23:00
Dua të të bëj të Lumtur – Surprize per te moshuarit ne azil
16/03 23:00
Dua të të bëj të Lumtur – Nje gjyshe per mama
16/03 23:00
Dua të të bëj të Lumtur – Surpriza e Merita Halilit per fansat
16/03 23:00
Dua të të bëj të Lumtur – Vjehrra është një nënë e dytë për mua
09/03 23:00
Dua të të bëj të Lumtur – Djali që nuk u dorëzua pas tragjedisë që i ndodhi/ Alban Dudushi
09/03 23:00
Dua të të bëj të Lumtur – Vajza e braktisur nga familja i kërkon falje vëllait
09/03 23:00
Dua të të bëj të Lumtur – Alban Dudushi merr emocione dhe surpriza që nuk i priste
09/03 23:00
Dua të të bëj të Lumtur – Burri falenderon gruan pas aksidentit / Soni Malaj
02/03 23:00
Dua të të bëj të Lumtur – Djali përballet me babain biologjik
02/03 23:00
Dua të të bëj të Lumtur – Surpizë për nënën e djalit autist
02/03 23:00
Dua të të bëj të Lumtur – Djali takon nënën biologjike pas 41 vitesh
23/02 23:00
Dua të të bëj të Lumtur – Pas “tradhëtisë” e propozon për martesë
23/02 23:00
Dua të të bëj të Lumtur – Ta fala djalin
23/02 23:00
Dua të të bëj të Lumtur – Droga më shkatërroi jetën
16/02 23:03
Dua të të bëj të Lumtur – Gazetarja rikthen në jetë Leon
16/02 23:02
Dua të të bëj të Lumtur – Emigranti i dëbuar vdes në atdhe
16/02 23:01
Dua të të bëj të Lumtur – Dua të të shoh nuse / Eli Fara
16/02 23:00
Dua të të bëj të Lumtur – Performanca e Yll Limani në studio
09/02 23:00
Dua të të bëj të Lumtur – Golden Eagle dhuron një shtëpi për një familje në vështirësi ekonimike
09/02 23:00
Dua të të bëj të Lumtur – Një darkë me Yll Limanin
09/02 23:00