Dua të të bëj të Lumtur – Surprizë nga Xhensila
20/04/2019 23:30
Episodi i plotë – Dua të të bëj të lumtur, 6 Qershor 2020
06/06 23:31
Surpriza e madhe për një vogëlushe të verbër – Dua të të bëj të lumtur, 6 Qershor 2020
06/06 23:30
Dasmë pas 20 vitesh martesë – Dua të të bëj të lumtur, 6 Qershor 2020
06/06 23:30
Gena surprizon çiftin në dasmën e tyre – Dua të të bëj të lumtur, 6 Qershor 2020
06/06 23:30
Historia rrënqethëse e Adrianës – Dua të të bëj të lumtur, 6 Qershor 2020
06/06 23:30
Gena surprizon çiftin në dasmën e munguar – Dua të të bëj të lumtur, 6 Qershor 2020
06/06 23:15
Vajza jetime denoncon abuzimet seksuale – Dua të të bëj të lumtur, 6 Qershor 2020
06/06 23:15
Gruaja vishet nuse pas 20-vitesh martesë – Dua të të bëj të lumtur, 6 Qershor 2020
06/06 23:15
Mesazhi i vajzës jetime të abuzuar për psikologen – Dua të të bëj të lumtur, 6 Qershor 2020
06/06 23:15
Burri falenderon gruan për sakrificat e saj – Dua të të bëj të lumtur, 6 Qershor 2020
06/06 23:15
Vajza surprizon nënën që ka një brengë të madhe – Dua të të bëj të lumtur, 6 Qershor 2020
06/06 23:15
Episodi i plotë – Dua të të bëj të lumtur, 30 Maj 2020
30/05 23:31
Surprizë për Tritan Kalon – Dua të të bëj të lumtur, 30 Maj 2020
30/05 23:30
Surpriza për gjyshen me 20 nipër dhe mbesa – Dua të të bëj të lumtur, 30 Maj 2020
30/05 23:30
Surprizë për gjyshen nga Gaz Paja dhe Irini Qirjako – Dua të të bëj të lumtur, 30 Maj 2020
30/05 23:30
Thirrja për ndihmë e babit që humbi djalin – Dua të të bëj të lumtur, 30 Maj 2020
30/05 23:30
Avokati i bën apel sistemit të drejtësisë – Dua të të bëj të lumtur, 30 Maj 2020
30/05 23:15
Gaz Paja ka një surprizë për nënën që ka ditëlindjen – Dua të të bëj të lumtur, 30 Maj 2020
30/05 23:15
Vajza ka një mesazh për nënën që lufton sëmundjen e rëndë – Dua të të bëj të lumtur, 30 Maj 2020
30/05 23:15
Nipi falenderon Dr. Tritan Kalo për punën e tij – Dua të të bëj të lumtur, 30 Maj 2020
30/05 23:15