“Drithërima” në “Hell’s Kitchen”, si e presin Sileone dhe Ervini emrin e fituesit?!
04/01/2019 22:54

Shërbimi i darkës së fundit ka mbaruar. Ervini dhe Sileone kanë dhënë maksimumin e tyre, si shefa të kuzhinës së djallit. Ky është momenti kur në living room ata bëjnë një përmbledhje të rrugëtimit të tyre në Hell’s Kitchen.