Drama e emigrantit shqiptar/ I sëmurë me kancer, e deportojnë nga Gjermania, 2 muaj pa mjekim
14/10/2019 20:30
Fiks Fare, E verbër, me nr e syzeve ”-16”, komisionet e lënë pa kemp, 15 Nëntor 2019, Pjesa 1
15/11 21:02
Fiks Fare, Kryeplak zgjidhet emigranti në Greqi, fshati: Nuk na pyetën, 15 Nëntor 2019, Pjesa 2
15/11 21:01
Fiks Fare, Meta: Kujt po i kërcet për fletoren e Dvoranit!, 15 Nëntor 2019, Pjesa 3
15/11 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Meta: Kujt po i kërcet për fletoren e Dvoranit!
15/11 20:30
Fiks Fare/ Administratori: Kryeplaku do lerë Greqinë për Gjorovenin
15/11 20:30
Fiks Fare/ I vetmuar, 71 vjeçari kërkon nuse nga Fiksi
15/11 20:30
Fiks Fare/ Banorët: Fshati nuk votoi, kryetarin e zgjodhi partia!
15/11 20:30
Fiks Fare, Basha: Korrupsioni bashkëudhëtari ynë, 14 Nëntor 2019, Pjesa 1
14/11 21:02
Fiks Fare, 5 vjet hetime për një aksident, prokuroria nuk gjen dot një zetor, 14 Nëntor 2019, Pjesa 2
14/11 21:01
Fiks Fare, Klevis Balliu: Këta do shkojnë në kokërr të burgut, 14 Nëntor 2019, Pjesa 3
14/11 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Klevis Balliu: Këta do shkojnë në kokërr të burgut
14/11 20:38
Fiks Fare/ Prokuroria: Nuk kemi zetor të kqyrim vendngjarjen
14/11 20:38
Fiks Fare/ Prokuroria e policia manipulojnë provat
14/11 20:35
Fiks Fare/ Bashkëshortja e viktimës: Nga viktimë bashkëshortin ma nxorën fajtor
14/11 20:31
Fiks Fare, Rakicka, fshati me katër fëmijë dhe pak pleq, 13 Nëntor 2019, Pjesa 1
13/11 21:02
Fiks Fare, Komisariatit të policisë së Divjakës i del pronari, shteti e sorollat, 13 Nëntor 2019, Pjesa 2
13/11 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Fevziu i harron emrin ministrit të brendshëm, 13 Nëntor 2019, Pjesa 3
13/11 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Fevziu i harron emrin ministrit të brendshëm
13/11 20:41
Fiks Fare/ Gabimet e VKM-ve korigjohen me VKM
13/11 20:38
Fiks Fare/ Bashkia e Divjakës: VKM-ja ka gabime
13/11 20:37