Dinamo, vajzat që bënë histori. Sonte në “Exclusive” rrëfimi i Kreshnik Tartarit dhe volejbollisteve
05/05/2019 16:51

Dy klube, që për hir të vërtetës, duke përfituar nga privilegjet shtetërore, bënë histori në sportin shqiptar.