Dashuri në karantinë, moderatorja: Takimet tani i kemi treshe!
26/03/2020 20:01
Ftesë në 5, Karantina me humor e parodistëve të Vlorës: Do ia dalim, 6 Prill 2020, Pjesa 1
06/04 20:54
Ftesë në 5, Kastro Zizo pas “Karantinës” bën gati krevatin e bebit, 6 Prill 2020, Pjesa 2
06/04 20:54
Ftesë në 5, Koronavirus ndan motër e vëlla, Enea dhe Eni Cuko, 6 Prill 2020, Pjesa 3
06/04 20:53
Ftesë në 5, Lazarela dhe artistët e Korçës, humor dhe serenata në izolim, 6 Prill 2020, Pjesa 4
06/04 20:53
Ftesë në 5, Flaka Krelani nga shtëpia: Ky është mashkulli i zemrës time! 6 Prill 2020, Pjesa 5
06/04 20:52
Flaka Krelani me mesazh prekës: Kjo është lufta e dytë që po jetojmë!
06/04 20:45
Kush e paralajmëroi Kastro Zizon: Isha i përgatitur për Koronavirusin!
06/04 20:43
Si e kujtojnë parodistët e Vlorës të ndjerin Gëzim Kruja: Kur i venim në shtëpi…
06/04 20:42
Parodistët e Vlorës të frymëzuar nga Koronavirus, i thurin në moment vargje mjekëve!
06/04 20:41
Ftesë në 5, Motrat Detina & Argita, një libër me dieta kundër kancerit, 3 Prill 2020, Pjesa 1
03/04 20:36
Ftesë në 5, Kastriot Tusha: Ja çfarë i mungon tenorit këto ditë në shtëpi, 3 Prill 2020, Pjesa 2
03/04 20:36
Ftesë në 5, Thashethemet e Vikena Kamenicës me të bijën këto ditë! 3 Prill 2020, Pjesa 3
03/04 20:35
Ftesë në 5, Familja e lumtur e Julkës & Andit: Më në fund jemi bashkë! 3 Prill 2020, Pjesa 4
03/04 20:35
Ftesë në 5, 25 ditë mbyllur, Laura Nezha: Ja pse më pëlqen, 3 Prill 2020, Pjesa 5
03/04 20:35
Ftesë në 5, Roza Lati izolim mes luleve: Do bëhem tap kur të mbarojë! 3 Prill 2020, Pjesa 6
03/04 20:34
Roza Lati zjarr në dhomën e gjumit, por çobaneshë para policëve!
03/04 20:01
Laura Nezha me shpirtin plot, por ka një të keqe të madhe nga karantina!
03/04 20:01
Familja e gjitha bashkë, i biri prek zemrat e Julkës dhe Dj Andit!
03/04 20:00
Kanë gati librin për kancerin, motrat binjake nga Patosi kapin majat në shkencë
03/04 20:00
Ftesë në 5, Buzë detit & nën tingujt e violinçelit, karantina e Iliard Shabës, 2 Prill 2020, Pjesa 1
02/04 21:25