Beteja shqiptare për ajrin – 13 Tetor 2019
13/10/2019 21:30

Në fillim të viteve ‘30 shqipëria u bë nga vende e pakta në botë që kishte më të zhvilluar transportin ajror se sa atë rrugor. Përmes disa marrëveshjeve koncesionare të lidhura fillimisht me kompani gjermane dhe më pas me ato italiane, qeveritë shqiptare të kohës ndërtuan një rrjet të gjerë fluturimesh brenda vendit, por edhe drejt qyteteve më të mëdha europiane. Gati 100 vjet më pas, industria e aviacionit civil në vend ende nuk e ka arritur lavdinë e dikurshme. Por sot ajo ndodhet përballe një shansi të madh. Qeveria ka në plan ndërtimin brenda një kohe të shkurtër të tre aeroporteve ndërkombëtare në vend, në Kukës, Vlorë dhe Sarandë, për të përfituar nga biznesi 350 miliardë euro I fluturimeve në Europë. Por si po ecën plani strategjik që synon ta shndërrojë shqipërinë në një qendër rajonale të aviacionit civil?

Exclusive – “Të martohesh fëmijë” – 10 Nëntor 2019
10/11 21:30
Shqiptaret e ISIS ne Exclusive/ Harta e te ikurve drejt Sirisë e Irakut – 03 Nëntor 2019
03/11 21:03
Naxhi Bakalli, mjeshtri që përjetësoi Skënderbeun – 27 Tetor 2019
27/10 21:31
Exclusive – Një Kishë në Pallatin e Ahmet Zogut – 20 Tetor 2019
20/10 21:30
Nje Kishë në Pallatin e Ahmet Zogut
19/10 15:22
Beteja shqiptare për ajrin – 13 Tetor 2019
13/10 21:30
Exclusive – Velipoja, një dashuri shkodrane – 29 Shtator 2019
30/09 00:42
Exclusive – Velipoja – 29 Shtator 2019
29/09 23:16
Arratisja që tronditi Enverin
23/09 21:01
Exclusive – Arratisja që tronditi Enverin – 22 Shtator 2019
23/09 11:15
Exclusive – Ali Asllani , Poeti i gruas së bukur – 15 Shtator 2019
15/09 21:15
Poeti i gruas së bukur/ “Exclusive” sjell sonte në mbrëmje një dokumentar për Ali Asllanin
15/09 12:36
Exclusive – Petrit Kumi fotografi në kohën e diktaturës – 8 Shtator 2019
09/09 10:55
Exclusive – Turizmi i aventurës në Zagori – 7 Korrik 2019
08/07 10:11
Exclusive – Spanja e Korçës – 23 Qershor 2019
24/06 10:08
Exclusive – Piramida në tri kohë – 16 Qershor 2019
17/06 12:33
Exclusive – Shkëndija që ndezi Maqedoninë – 10 Qershor 2019
10/06 14:24
Exclusive – Sandër Prosi një yll që vetem lind – 2 Qershor 2019
03/06 11:11
Exclusive – Sali Shijaku, fuqia e ngjyrës – 26 Maj 2019
27/05 15:33
Exclusive – Në Venecia me maskë shqiptare – 19 Maj 2019
20/05 14:05